RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

ноябрь

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
2014 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

7 ноября 2013 г

Office 365 допомагає встигати більше на роботі та вдома

Корпорація Microsoft оголосила сьогодні День максимальної продуктивності (#GetItDone) для того, щоб підтримати людей з усього світу, які намагаються успішно балансувати між робочими та особистими справами та розуміють, що для ефективної роботи не достатньо просто можливості працювати із будь-якого місця, важливо встигати більше.

За результатами нещодавнього дослідження, 16% офісних працівників готові відмовитися від ранкової кави в обмін на технології, що допомагатимуть їм встигати більше. Також 53% «білих комірців» погодилися б навіть на зменшення заробітної плати, лише б мати можливість працювати за межами офісу за гнучким графіком.

Microsoft підготував кілька порад, що допоможуть обрати інструменти для ефективної роботи в офісі, дома і в дорозі:

• Зберігайте документи у «хмарі». Використовуючи хмарні сховища, такі як SkyDrive, ви матимете доступ до своїх документів, фотографій, налаштувань та іншої інформації, де б ви не були, достатньо мати з собою лише комп’ютер чи смартфон та доступ до інтернету.

• Використовуйте телефон з користю. Смартфон – це більше, ніж персональний розважальний пристрій. Перевіряючи електронну пошту між зустрічами чи беручи участь в конференц-дзвінку, сидячи в кафе, можна встигати більше з Office 365 на вашому смартфоні. Windows Phone ідеально підходить для роботи з офісними програмами, а для користувачів iPhone та Android існує безкоштовна програма Office Mobile.

• Будьте організованими. Завжди зберігайте свої записи структурованими та в охайному вигляді, і будьте готовими поділити ними з колегами в будь-який момент. З електронним блокнотом OneNote ваші записи супроводжуватимуть вас на робочому комп’ютері в офісі, у смартфоні по дорозі додому та на планшеті вдома на дивані.

• Легко спілкуйтесь з колегами будь-де. Голосові чи відео-конференції команди можна організувати в один клік на будь-якому пристрої за допомогою бізнес-інструменту Lync. Немає значення, де ви знаходитеся, адже все, що потрібно для ефективної командної роботи над проектом, – це пристрій, Lync та доступ до інтернету.

• Користуйтесь можливостями на всі 100%. Не лише ви та ваша сім’я користуєтеся більш ніж одним пристроєм, Office 365 Домашній Преміум також! Цей зручний інструмент можна встановити на 5 різних пристроїв, включно із ПК, Мас, планшетами та смартфонами на Windows Phone, iPhone чи Android усього за 35 копійок на день за кожен пристрій. Програма допоможе упорядкувати та узгодити між собою розклад кожного члена сім’ї, працювати та навчатись з будь-якого місця та пристрою, а також зберігати гігабайти спільних документів у «хмарі».

«Вже зараз із настанням дощової погоди люди все більше витрачають часу на дорогу до офісу чи на зустріч. Замість цього можна працювати з дому чи улюбленого кафе поблизу, встигаючи зробити більше. Мені в цьому допомагає Office 365, так само як і понад 2 мільйонам домашніх користувачів Office 365 у всьому світі, а також кожному четвертому корпоративному клієнту Microsoft, які вже обрали цей найшвидше зростаючий сервіс корпорації», - відзначає Наталія Бурлакова, керівник бізнес-групи Microsoft Office компанії «Майкрософт Україна».

Компанія оголосила про кілька оновлень Office 365, щоб допомогти ще більшій кількості людей підвищити свою продуктивність:

• Microsoft Office Web Apps. Microsoft оновила Office Web Apps, додавши дві довгоочікувані функції – автозбереження в Word Web App та спільне редагування у режимі реального часу, що дозволяє декільком людям одночасно працювати над документами в Word Web App, PowerPoint Web App або Excel Web App.

• Yammer. Відтепер в пакет Microsoft Office 365 Enterprise увійде Yammer Enterprise, і всі існуючі клієнти Office 365 Enterprise отримають ліцензії Yammer Enterprise.

• Оновлення в Office 365 Домашній Преміум. Починаючи з наступного місяця, користувачі Office 365 Домашній Преміум зможуть розділити свою підписку з 4 членами сім’ї. Кожен член сім'ї зможе використовувати будь-які доступні налаштування на своєму ПК, Mac або мобільному пристрої, отримає 20 ГБ на SkyDrive та керуватиме своїм Office на сторінці свого облікового запису.

Дослідження було проведено в США компанією Harris Interactive на замовлення корпорації Microsoft з 16 по 23 жовтня 2013 року. Результати в повному об’ємі можна знайти за посиланням http://microsoft.us7.list-manage.com/track/click?u=ee22771e5bb22b83f29754b55&id=8f02d367b3&e=c9c0f3b1bf

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

27 июня 2014 г

 • Девятая международная открытая студенческая олимпиада по программированию имени С. А. Лебедева и В. М. Глушкова «KPI-OPEN 2014»

25 июня 2014 г

 • Полмиллиона евро в неделю: Kaspersky Lab раскрывает целевую атаку на известный банк

13 июня 2014 г

 • Лучшие работающие решения ИТ-безопасности – на ключевом международном бизнес-событии лидеров рынка информационной безопасности и ИТ-технологий в Киеве

4 июня 2014 г

 • Еще несколько сравнительно честных способов отъема денег: Kaspersky Lab анализирует апрельский спам

28 мая 2014 г

 • "Датагруп" стал основным поставщиком услуг связи для госпредприятия "Украэрорух"

26 мая 2014 г

 • Решение Samsung KNOX 2.0 доступно для смартфона Galaxy S5
 • Реальный тест виртуальной защиты: AV-TEST испытывает корпоративные защитные продукты для виртуальных сред
 • Приложение с опасной функциональностью было загружено из каталога Google Play более миллиона раз
 • Средняя скорость передачи данных в сети life:) быстрее, чем в мире
 • Команда NETWAVE продемонстрировала участникам Cisco Connect 2014, как настоящие козаки строят и защищают информационные системы и сети

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2014