RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Новини НКРЗ

НКРЗ погодила проект нормативно-правового акта, відповідно до якого Концерн РРТ не підлягає приватизації

Сьогодні, 24 грудня 2009 року, на черговому засіданні НКРЗ схвалено проект листа до Комітету з питань транспорту і зв’язку Верховної Ради України із позицією НКРЗ щодо проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про перелік об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації» (щодо Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення)» (реєстр. № 5408 від 04.12.09).

Головною метою законопроекту є посилення контролю держави за збереженням та використанням майна підприємства, що має загальнодержавне значення і не підлягає приватизації, створення умов для безперешкодного провадження ним діяльності, яка визначена частиною другою статті 5 Закону України «Про приватизацію державного майна».

НКРЗ направила проекти Порядку формування тарифів

на послуги доступу до кабельної каналізації електрозв’язку

на розгляд до АМКУ

Сьогодні, 24 грудня, на черговому засіданні НКРЗ розглянула доопрацьований з урахуванням пропозицій операторів телекомунікацій проект Порядку формування тарифів на послуги доступу до ККЕ та розроблений Асоціацією операторів зв’язку «Телас» проект Порядку формування тарифів на послуги доступу до ККЕ.

Проект Порядку формування тарифів на послуги доступу до кабельної каналізації електрозв’язку НКРЗ розроблено відповідно до рекомендацій Антимонопольного комітету України, Порядку доступу до кабельної каналізації електрозв’язку, а також з метою створення єдиного і прозорого механізму визначення тарифів на послуги доступу до кабельної каналізації електрозв’язку.

Прийняття документа дозволить удосконалити нормативну базу в сфері телекомунікацій в частині визначення єдиних засад формування та встановлення тарифів на послуги доступу до кабельної каналізації електрозв’язку для всіх власників ККЕ, які їх надають та розташовані на території України.

Відповідно до рішення НКРЗ, вищезазначені документи буде направлено на розгляд до Антимонопольного комітету України.

НКРЗ в цілому погодила проект нормативно-правового акта,

відповідно до якого державним органам надано право самостійно застосовувати штрафні та інші фінансові санкції

Сьогодні, 24 грудня 2009 року, на черговому засіданні НКРЗ схвалено проект листа до Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та зв’язку із позицією НКРЗ щодо проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо зменшення навантаження на суди)» (реєстр. № 5370 від 23.11.09), поданий народними депутатами Портновим А.В. та Пилипенком В.П.

НКРЗ, в цілому, підтримала законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо зменшення навантаження на суди)».

З метою уникнення неоднозначного трактування деяких його норм у подальшому в частині, що стосуються внесення змін до Законів України «Про телекомунікації» та «Про радіочастотний ресурс України», НКРЗ запропонувала передбачити на законодавчому рівні шляхом внесення доповнень до вказаного акту, зокрема:

стягнення щомісячного збору за користування РЧР і накладення штрафу у розмірі 3 % заборгованої суми у разі несплати такого збору;

стягнення до Державного бюджету України прибутку, отриманого суб’єктом господарювання внаслідок діяльності в сфері телекомунікацій без повідомлення НКРЗ та/або ліцензії, порушення встановлених НКРЗ тарифів;

збільшення розмірів штрафів з метою виховання у правопорушників відповідного ставлення до дотримання законодавчих документів в галузі зв’язку, запобіганню вчинення нових правопорушень як самим правопорушником, так і іншим особами;

накладання штрафу у розмірі до 5 % доходу (виручки) від реалізації продукції суб'єкта господарювання за останній звітний рік за порушення Ліцензійних умов діяльності у сфері телекомунікацій.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

CITIA BTC СОВМЕСТНО С NEMIROFF И IBM УКРАИНА АВТОМАТИЗИРОВАЛИ ПРОЦЕСС БЮДЖЕТНОГО УПРАВЛЕНИЯ NEMIROFF ХОЛДИНГ
Новые проигрыватели дисков Blu-ray с поддержкой BD-Live
Beeline обеспечил предприятия жилищно-коммунального хозяйства Житомира скоростным Интернетом
Новая серия Hi-Fi-электроники от Pioneer
Компании STMicroelectronics и NXP объявили о соглашении о лицензировании бесконтактной технологии MIFARE
Компания DiGit провела ежегодную дилерскую конференцию
Учебный центр "Интерфейс" объявляет набор на курсы по Microsoft Project 2010
Обновление микропрограммы для Samsung i8910 HD повысит производительность и расширит возможности телефона
Выпуск однопользовательских решений Dr.Web с поддержкой 64-битных версий Windows
Новая версия продукта InfoWatch Device Monitor защитит данные от копирования на внешние носители и нецелевого вывода на печать

© ITware 2000-2016