RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




UKR.NET завжди у твоєму мобільному

Портал ukr.net і погода на POGODA.ukr net тепер доступні з мобільних телефонів, комунікаторів, КПК і смартфонів.

Компанія «УКРНЕТ» приготувала своїм користувачам літній подарунок - версії для мобільних браузерів порталу www.ukr.net та сервісу погоди POGODA.ukr.net. Тепер, збираючись у відпустку, можна сміливо залишати ноутбуки вдома - прочитати останні новини і дізнатися прогноз погоди можна буде в будь-який момент з мобільного телефону.

«Ми розуміємо, що мобільний телефон - це невід'ємний атрибут сучасного життя. Все більше і більше людей користуються пристроями з розширеною функціональністю для доступу в Інтернет. Тому ми вважаємо за необхідне надати нашим користувачам можливість читати новини і дізнаватися прогноз погоди завжди і скрізь - в дорозі, на відпочинку або на зустрічі, коли комп'ютера немає під рукою», - зазначає Михайло Іртлач, директор з маркетингу компанії«УКРНЕТ».

Версії порталу www.ukr.net і погоди для мобільних браузерів відрізняються простотою, обмеженої графікою і високою швидкістю, що сприяє економії мобільного трафіку. При цьому виконуються основні функції стаціонарних версій.

«Мобілізація - важливий напрямок діяльності компанії« УКРНЕТ ». Мобільний Інтернет в Україні стрімко зростає - у 2008 році темпи зростання бездротового доступу склали 70%. Його аудиторія - молоді, ділові, активні люди. А ми хочемо, щоб сервіси компанії «УКРНЕТ» були так само мобільні, як і їх користувачі», - стверджує Михайло Іртлач.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Manli Technology возвращается в Россию и страны СНГ с обновлённым ассортиментом!
Плодотворная автоматизация компании «Еврохимсервис»: поставщик удобрений и сельхозтехники работает в «1С:Предприятие 8»
МТС-Украина представляет контент ко Дню Молодежи на WAP-портале МТС
Коммуникациями компании LG Electronics будет заниматься единая PR-команда LG-One
DJUICE DISCOUNT – лучшие скидки!
«Антивирусная Лаборатория» получила статус Gold Enterprise Partner от «Лаборатории Касперского»
Новые достижения в автоматизации управления транспортом от НПО "Компьютер"
10-летие совместного производства SIEMENS и завода «Калугаприбор»
В Москве прошла конференция A Meeting of Open Minds 2009
Новое решение HP для центров обработки данных обеспечит неограниченное горизонтальное масштабирование компьютерных систем

© ITware 2000-2016