RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




DJUICE «Космонуль»: три безкоштовні пісні за кожний Ді-Джингл!

Акція "Музика в подарунок": до 30 червня 2009 року абоненти DJUICE та "Київстар", які замовлять будь-яку платну мелодію чи жарт Ді-Джингл, отримають на вибір три Ді-Джингли, треки або реалтони безкоштовно. На Музичному порталі DJUICE відкрито сторінку «Музика в подарунок» Щоб завантажити з неї три одиниці безкоштовного музичного контенту, абонент має встановити одну платну Ді-Джингл мелодію собі на мобільний або подарувати другу. Це можна зробити за номером 465 або скориставшись web- чи wap-версією "СтарПорт".

За платно встановлений чи подарований Ді-Джингл абонент отримує 3 бали, а кожен акційний бал дорівнює безкоштовному реалтону, Ді-Джинглу або треку з акційного розділу на МузПорталі music.djuice.com.ua. DJUICE пропонує хіти від Потапа і Насті Каменських, Іраклі, In-Grid, групи Plazma та багатьох інших виконавців. Список акційної «Музики в подарунок» постійно оновлюється.

Начальник департаменту послуг мультимедіа "Київстар" Сергій ЛЕЩЕНКО:

«Користувачі DJUICE "Talk Non-Stop" вже оцінили преваги справжнього «Космонуля», адже це не тільки вигідний тариф на розмови, а й безліч музики та розваг. На планеті DJUICE сюрпризи ніколи не закінчуються: безкоштовні Ді-Джингли, мобільні ігри, а тепер – найкраща якісна музика в подарунок».

Нагадуємо, що триває безкоштовне замовлення акції DJUICE "Космонуль" – за номером 477*1 або у системі самообслуговування "Мій DJUICE". У абонентів інших тарифних планів DJUICE, які приєднаються до "Talk Non-Stop" до 30 червня 2009 р. включно, акція "Космонуль" активується автоматично і безкоштовно.

Трафік при завантаженні акційних треків і реалтонів безкоштовний для абонентів DJUICE та користувачів передплаченого зв’язку "Київстар". Термін використання безкоштовних мелодій Ді-Джингл становить 62 дні.

Більше про умови акції "Космонуль" можна дізнатися на www.djuice.com.ua і wap.djuice.com.ua, www.starport.com.ua і wap.starport.com.ua, а також за коротким номером 466.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Компания Winncom предлагает альтернативу гигабитным кабельным и оптическим каналам связи – беспроводный мост Proxim GigaLink – 1,25 ГБит/с
Оборудование Motorola PMP500 – предоставление беспроводного широкополосного доступа вне зоны прямой радиовидимости
Украинцы – самые активные пользователи мобильного Интернета
На телеконференции «1С» строительным организациям Петербурга и Пскова представили актуальные решения для повышения эффективности бизнеса
Softline признана Партнером №1 по сообществу Microsoft BizSpark в России
UaMaster – новый участник УАИР
Компания Asus объявляет о начале продаж в Украине флагманских 10-дюймовых моделей Eee PC™
INTEL® ПРЕДСТАВИЛА НОВУЮ ВЕРСИЮ ПРОЦЕССОРА INTEL XEON® (КОДОВОЕ НАИМЕНОВАНИЕ NEHALEM-EX)
DIRECTUM и Астраханское представительство ОАО "АйСиЭл-КПО ВС" провели совместный семинар
МТС-Украина наградила победителей ежегодного конкурса «Профессионалы будущего»

© ITware 2000-2016