RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

ноябрь

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

25 ноября 2009 г

Інтернет – в дарунок до ювілею школи

Україна, Горлівка – оператор мобільного зв'язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», забезпечила багатопрофільну школу-ліцей № 12 у місті Горлівка бездротовим доступом в Інтернет на базі послуги «МТС Коннект 3G«. Ініціатива проводилася в рамках національної програми «Мобільний Інтернет від МТС в школи».

МТС-Україна продовжує розширювати національну програму «Мобільний Інтернет від МТС в школи» з оснащення шкіл, інтернатів і дитячих будинків сучасними технологіями передачі даних, що охопила вже близько шістдесяти навчальних закладів на всій території України. Сьогодні, завдяки співпраці оператора мобільного зв’язку і управління освіти Горлівської міської ради, один з найбільш великих шкіл промислово розвиненого міста Донбасу – багатопрофільна школа-ліцей ЗОШ № 12 – була підключена до Інтернету за допомогою інноваційних технологій бездротового доступу.

Учні цієї школи (а в ній навчається близько тисячі дітей) замість звичного уроку з основ інформатики та обчислювальної техніки перенеслися в «країну Інтернет»: за допомогою ігор, конкурсів та пізнавальної «мобільного вікторини», організованих фахівцями Східного ТУ МТС-Україна, діти навчалися користуватися бездротовим Інтернетом і пошуковими системами. Школярі також ознайомилися з чималою кількістю цікавих фактів з історії мобільного зв’язку і дізналися про її сучасні можливості. І, звичайно, отримали пам’ятні подарунки від МТС-Україна.

У 2010 році наша школа-ліцей святкує ювілей: ЗОШ № 12 виповнюється 25 років. – каже директор школи Тетяна Сербул. – І ми – учні та педагогічний колектив – безумовно, дуже раді, що на нас звернула увагу компанія МТС-Україна, включивши наш навчальний заклад, єдиний в Горлівці багатопрофільний ліцей, до програми «Мобільний Інтернет від МТС в школи». А оскільки наша навчальна програма більш різноманітна і насичена, ніж в інших загальноосвітніх школах: дитина самостійно обирає для себе профіль, по якому буде здобувати освіту в старших класах – то й потреби в інформації у нас більше. І в цьому випадку високошвидкісний мобільний Інтернет від МТС-Україна нам буде дуже до речі» – підсумувала Сербул.

У церемонії відкриття інтернет-класу ЗОШ № 12 взяв участь і заступник міського голови Горлівки Сергій Шкребець. «Відтепер наші горлівські діти отримають більш широкі можливості в навчанні та здобутті якісної сучасної освіти. – говорить Шкребець. – Це і доступ до електронних словників, енциклопедій і довідників, і можливість брати участь у різноманітних конкурсах і інтернет-олімпіадах, і забезпечення дистанційної освіти, і більш ефективна підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання їхніх знань. Вчителі ж зможуть використовувати на уроках інформацію з Інтернету, веб-трансляції, обмінюватися методичною інформацією, проводити он-лайн уроки із залученням фахівців з інших регіонів України, а в перспективі – розвивати формат електронного підручника та електронного щоденника. Хочу висловити подяку оператору мобільного зв’язку МТС-Україна за цей, безумовно, дуже корисний проект і побажати успіхів у поставлених цілях. Сподіваємося на подальшу співпрацю і на те, що за прикладом МТС-Україна підуть і інші успішні компанії »- резюмував заступник міського голови Горлівки.

Продовжуючи розвивати нашу програму« Мобільний Інтернет від МТС в школи », ми інтегруємо в українську систему освіти найсучасніші й популярні технології. А, впроваджуючи такі інноваційні та унікальні сервіси як «МТС Коннект 3G», ми робимо інвестиції в майбутнє підростаючого покоління. – говорить директор Східного територіального управління МТС-Україна Сергій Шийка. – Горлівська міська рада та міськвно міста пішли нам назустріч – вони, піклуючись про майбутнє дітей, прагнуть забезпечити навчальний процес новими технологіями. А ми, як соціально відповідальна компанія – із задоволенням вручаємо наші модеми школі. Упевнений, що «МТС Коннект 3G» стане особливо корисною у сфері освіти, тому що в школах та інших освітніх установах, де неможливо підключити кабельний Інтернет, наше бездротове рішення забезпечить додаткові можливості учням для отримання самої різноманітної і корисної інформації з Всесвітньої Павутини » – зазначив Шийка.

Про сервіс «МТС Коннект 3G»

Доступ шкіл в Інтернет забезпечений за допомогою сервісу «МТС Коннект 3G» на базі технології передачі даних CDMA2000 1x EV-DO Rev A. Цей сервіс забезпечує високошвидкісний бездротовий доступ до глобальної мережі, забезпечуючи швидкість передачі інформації до 1,8 Мбіт /c і завантаження даних – до 3,1 Мбіт /с. На сьогоднішній день послуга «МТС Коннект 3G» на базі інноваційної технології CDMA доступна абонентам МТС більш ніж в 160 містах по всій Україні. У поточному році сервіс «МТС Коннект 3G» активно розвивається, підвищуються його якість і швидкісні характеристики.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки
 • Количество Android-смартфонов в сети «Киевстар» превысило 2 млн

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013