RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Професійна якість друку для фотофахівців – модель PIXMA Pro9000 Mark II

Амстельвеен, Нідерланди, 25 березня 2009 р. Сьогодні компанія Canon представляє новинку, яка дозволить серйозним фотографам друкувати високоякісні знімки навіть у форматі А3+ або шириною до 14 дюймів – PIXMA Pro9000 Mark II. Прийшовши на зміну PIXMA Pro9000, PIXMA Pro9000 Mark II має покращений дизайн порівняно зі своїми поперед¬никами, пропонує швидший та якісніший чорно-білий друк, ширший спектр підтримуваних матеріалів для друку, а також нову функцію корекції розсіяного світла.

Друк для галереї та портфоліо

Продовжуючи багаті традиції компанії [Canon #31505] у роботі із зображеннями,

PIXMA Pro9000 Mark II друкує живі фотографії професійної якості, що однаково відповідає як вимогам до портфоліо, так і до виставки. Чорно-білий друк за замовчуванням тепер став майже втричі швидшим, а вісім окремих чорнил на основі барвника гарантують точне відтворення кольорів широкого спектру. Додана можливість друку 16 біт на канал із використанням 276 трильйонів різних кольорів забезпечує надзвичайно м’яку градацію тонів.

Друкуюча головка FINE від компанії Canon дозволяє точно наносити мале¬сенькі краплі об’ємом 2 пл. А оскільки у PIXMA Pro9000 Mark II використо¬вується система роздільних картриджів, які можна заміняти окремо, марнування засобів зводиться до мінімуму.

Носії на кожний випадок

PIXMA Pro9000 Mark II пропонує фотографам величезний набір можливостей щодо вибору матеріалу для друку. Спектр паперу Canon включає глянцевий, напівглянцевий і матовий фотопапір, а також папір для художнього друку. Користувачі можуть також використовувати з PIXMA Pro9000 Mark II різному¬нітний спеціальний папір інших фірм – наприклад, типу Baryta, полотно та інші численні типи носіїв для художнього друку, у тому числі від таких провідних виробників, як Canson, Hahnemьhle, Innova, PCM Takeo і Pictorico. Пласка подача паперу гарантує, що папір товщиною до 1,2 мм зберігає первинну форму і не мнеться.

Точність управління кольором

До PIXMA Pro9000 Mark II додається програмне забезпечення Canon Easy-PhotoPrint Pro – модуль для підключення до програми Adobe Photoshop, Canon Digital Photo Professional і комплект Adobe Photoshop Elements.

Easy-PhotoPrint Pro дозволяє фотографам друкувати пакети різних зображень із Photoshop або Digital Photo Professional, спрощуючи процес завдяки доступу до усіх необхідних налаштувань друку на одному екрані. У парі з програмним забезпеченням Digital Photo Professional, цей модуль дозволяє фотографам, що використовують фотоапарати лінії EOS компанії Canon, одразу друкувати файли у форматі RAW, без необхідності конвертувати зображення у інші формати. Користувачі інших цифрових однооб’єктивних дзеркальних фото¬апаратів можуть використовувати Adobe Photoshop Elements, щоб мати змогу конвертувати і друкувати файли у форматі RAW.

PIXMA Pro9000 Mark II обладнано новою функцією корекції навколишнього освітлення, для якої використовується технологія Kyuanos, розроблена компанією Canon . Користувачі можуть обрати тип освітлення, у якому пізніше буде демонструватися знімок: кольори під час друку будуть налаштовані автоматично, щоб представлений результат виглядав саме так, як це уявляв фотограф.

«Справжні любителі фотографії хочуть, щоб їх роботи виглядали гарно,

де б вони не стояли, і при цьому надовго зберігали такий вигляд», – зазначив Могенс Йенсен, голова європейського підрозділу компанії Canon Consumer Imaging. «PIXMA Pro9000 Mark II може виконати це бажання, пропонуючи одне повне, комплексне рішення».

Основні функції: PIXMA Pro9000 Mark II

• Професійний струменевий принтер формату A3+ і 14 дюймів

• Роздільна здатність до 4800 x 2400 точок на дюйм, чорнильні краплі об’ємом 2 пл і друкувальна головка, виготовлена за технологією FINE

• Вісім окремих картриджів різних кольорів ChromaLife100

• Підтримка широкого спектру паперу Canon та інших виробників

• Включене програмне забезпечення Adobe Photoshop Elements 6

і модуль Canon Easy-PhotoPrint Pro

• Функція корекції навколишнього освітлення

• Друк фото 16 біт на канал

• Сумісність із стандартом PictBridge для автономної роботи

• Друк на DVD та компакт-дисках

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Компания ОПТА - технический партнер VI Международного фестиваля документального кино о правах человека.
Компания ОПТА при поддержке Независимой Ассоциации Телерадиовещателей проводят семинар-презентацию современных видеокамер SONY и Panasonic!
Компания Canon объявляет специальную акцию – Антикризисное предложение для рынка САПР/ГИС.
ТМ ColorWay представляет новую линейку систем непрерывной подачи чернил для принтеров и МФУ Epson
life:) модем – мобильный интернет для вашего компьютера
Уникальная возможность для блоггеров и владельцев сайтов: медиаплеер BBK PopcocornTV по цене 10 000 рублей!
Системный инжиниринг. Управление требованиями и разработка встроенных систем на базе решений IBM Telelogic
Национальная комисссия по вопросам регулирования связи Украины стремится к открытой политике
МТС-Украина представляет обновленную услугу Online TV на WAP-порталах МТС и JEANS
Huawei и Globe Telecom развернули крупнейшую в Юго-Восточной Азии сеть WiMAX 2,5 ГГц

© ITware 2000-2016