RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Відбулося засiдання Асамблеї Європейської конференцiї адмiнiстрацiй зв`язку

Європейськi країни черговий раз зiбралися для обговорення щодо своєї участi в найважливiших свiтових заходах. На засiданнi Асамблеї Європейської конференцiї адмiнiстрацiй зв`язку (СЕПТ) домiнувала тема пiдготовки Повноважної конференцiї (ПК-06) МСЕ (м. Анталiя, Туреччина, листопад 2006 року).

13–14 червня в Аахенi (ФРН) проходило засiдання Асамблеї СЕПТ, в якому взяли участь 74 делегати з 33 країн свiту. Делегацiю Адмiнiстрацiї зв`язку України очолив перший заступник директора Держзв`язку Олександр Романов.

Робоча група СЕПТ з питань МСЕ представила присутнiм звiт щодо проведеної пiдготовчої роботи до ПК-06. Однiєю iз основних його позицiй була необхiднiсть перегляду та внесення змiн до Мiжнародного регламенту електрозв`язку МСЕ. Бiльшiсть країн пiдтримала пропозицiю стосовно проведення погоджувальної координацiйної зустрiчi СЕПТ та регiональних органiзацiй для узгодження позицiй напередоднi проведення ПК-06.

Учасники засiдання обговорили також питання результативностi роботи делегацiй країн СЕПТ на Регiональнiй конференцiї радiозв`язку МСЕ (РКР-06) та узгодження позицiй на Всесвiтнiй конференцiї радiозв`язку МСЕ, що вiдбудеться у 2007 роцi. Реалiзацiю резолюцiй та програм (документiв), прийнятих Всесвiтньою конференцiєю розвитку електрозв`язку МСЕ (ВКРЕ-06) у рамках рiшень Всесвiтнього самiту з питань iнформацiйного суспiльства (ВСIС) делегати також не оминули своєю увагою. Ще одним важливим питанням, яке пiднiмалось на Асамблеї, була стратегiя розвитку i регулювання поштової галузi та пiдготовка до стратегiчної конференцiї ВПС, що вiдбудеться в листопадi 2006 року в мiстi Дубаї (ОАЕ). На засiданнi було проведено також процедуру офiцiйного вступу Адмiнiстрацiї зв`язку Грузiї до СЕПТ (вона стала 47 членом СЕПТ).

Окремий блок питань, винесених на розгляд Асамблеї, було присвячено проблемам регулювання поштової галузi.

Наступною країною-президентом СЕПТ будуть Нiдерланди.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Круглий стіл ІнАУ
Цифрове мовлення: МСЕ визначилося
Рахунки за телекомунікаційні послуги стали безкоштовними
Сотрудники Microsoft ищут с помощью Google
У КПІ створено підрозділ, який займатиметься питаннями інформаційного суспільства
OKI – инновация и эволюция
Bluetooth на пути от моно к стерео
37 % граждан ЕС не знают, как работать с ПК
D-Link празднует 20-летие
Преодолен барьер 100 мегапикселей для CCD

© ITware 2000-2016