RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
2011 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

март

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

29 марта 2011 г

MTG приєднався до програми з підтримки позитивного іміджу України в Європі

Modern Times Group (MTG), що представлений в Україні ТМ Viasat, з власної ініціативи приєднався до програми промоції України у світі: промо-ролики «Ukraine. All about U», які демонструють діловий та туристичний потенціал України, транслюватимуться на топових каналах MTG в 9 європейських країнах. Таким чином, MTG та Viasat відкриють Україну для понад 21 млн. європейців та підтримають програму з розвитку позитивного іміджу України в очах міжнародної спільноти.

В 2011 р. компанія MTG приєдналась до ініціативи, започаткованої Фондом економічних реформ в Україні, і розпочала промо-кампанію, ціль якої – розвиток позитивного іміджу країни і підвищення рівня знань про Україну у світі. В рамках співпраці з Фондом компанія MTG безкоштовно надала рекламний час на своїх каналах для трансляції іміджевих роликів про Україну.

Відеоролики про Україну «Ukraine. All about U» демонструватимуться на 25 топових національних європейських каналах, які представлені на платформі MTG. Загалом кампанія охопить 9 країн Європи: Данію, Норвегію, Швецію, Естонію, Латвію, Литву, Угорщину, Словенію та Болгарію. Понад 21 млн. європейців зможуть відкрити для себе Україну, відтак після першого етапу програми в січні 2011 р. аудиторія перегляду іміджевого відео збільшиться в рази завдяки промо-кампанії MTG. В подальших планах MTG – розвиток кампанії та трансляція нових роликів про Україну для європейської аудиторії.

Олександр Курдінович, перший заступник голови Держкомтелерадіо України: «Покращення іміджу України у світі, донесення знань про нашу країну європейській та світовій спільноті – це одне з ключових завдань на шляху розвитку нашої держави. Ми раді вітати MTG та Фонд економічних реформ – наших партнерів у такій важливій справі заради України. Впевнений, спільними зусиллями ми досягнемо того, що про Україну з її унікальними ресурсами й потенціалом, бізнес-можливостями та гостинністю знатимуть в усіх кутках світу».

Ірина Гофман, директор MTG в Росії та СНД: «Сьогодні MTG – це не тільки бізнес глобального масштабу: окрім бізнесу, ми маємо соціально відповідальну позицію, яку реалізуємо в кожній країні, де працюємо. При цьому ми намагаємось бути максимально близькими до реальних потреб країни, і щодо України ми бачимо перед собою велику місію сприяти формуванню іміджу країни загалом та доносити знання про неї світу. Ми раді приєднатися до вкрай важливої для країни програми і сприяти просуванню позитивного іміджу України на міжнародній арені. Для цієї справи ми готові надати найкраще, що у нас є – наші канали – та продемонструвати європейському глядачеві найкраще, що є в Україні».

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки
 • Количество Android-смартфонов в сети «Киевстар» превысило 2 млн

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013