RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

июнь

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

25 июня 2010 г

«БМС Консалтинг» стала «Партнером року Microsoft» в Україні

Microsoft оголосила переможців і фіналістів всесвітнього конкурсу партнерських рішень «Worldwide Partner Awards Program»

Напередодні традиційної щорічної Всесвітньої партнерської конференції корпорація Microsoft оголосила список фіналістів та переможців всесвітнього конкурсу партнерських рішень «Worldwide Partner Awards Program», де також обирають кращого партнера Microsoft у кожній країні. В Україні звання «Партнера року Microsoft» отримала компанія «БМС Консалтинг». Всього в рамках програми партнери із 110 країн представили близько 3 тисяч рішень на базі технологій Microsoft.

Звання «Партнер року Microsoft» присуджується партнерам, які створюють високоефективні інноваційні рішення на базі технологій Microsoft. «БМС Консалтинг» – один з провідних гравців ринку системної інтеграції, для якого розробка та реалізація проектів на платформі Microsoft є стратегічним напрямком діяльності. Один з найбільших українських партнерів Microsoft, «БМС Консалтинг» постійно випробовує новітні технології та впроваджує їх у своїх клієнтів. Зокрема, саме «БМС Консалтинг» брала участь у першому в Україні впровадженні SharePoint 2010, що проводився в рамках всесвітнього запуску продуктів сімейства Microsoft Office 2010 і реалізувала наймасштабніший проект оптимізації корпоративних робочих місць на базі Windows 7. Крім того, системний інтегратор є піонером у реалізації рішень з інформаційної безпеки на базі продуктів Microsoft і активно розвиває власну консалтингову практику за багатьма іншими напрямами.

«Співпраця з Microsoft є одним із найпріоритетніших векторів нашої діяльності. Професійна робота українського офісу Microsoft, його зважена і якісна партнерська політика, є запорукою нашого успішного співробітництва. Ми і надалі будемо розширювати технологічну експертизу на базі технологій Microsoft, що дозволить запропонувати нашим клієнтам якісні рішення і високий рівень послуг», – стверджує голова правління «БМС Консалтинг» Сергій Савченко.

«Статус «Партнер року» отримують лише найсильніші – ті, чия кваліфікація і досвід мають підтвердження на практиці, чиї інноваційні ідеї втілені в життя. Радий поздоровити «БМС Консалтинг» з цією перемогою і бажаю і надалі залишатися нашим надійним партнером, розвиваючи рішення і проекти напрямку Microsoft. Зі свого боку, ми будемо приділяти особливу увагу саме тим партнерам, які вважають проекти на платформі Microsoft своїм стратегічним напрямом, і чиї досягнення гідні міжнародного визнання», – зазначив генеральний директор «Майкрософт Україна» Дмитро Шимків.

Нагороди будуть вручені переможцям конкурсу партнерських проектів на Всесвітній партнерській конференції, яка пройде з 12 по 15 липня 2010 року в Вашингтоні.

Повний список категорій програми WW Partner Award Program доступний за адресою www.microsoft.com/presspass/events/wpc.

Інформація про нову Партнерську Мережу Microsoft доступна за адресою https://partner.microsoft.com/ukraine.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки
 • Количество Android-смартфонов в сети «Киевстар» превысило 2 млн

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013