RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

апрель

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

29 апреля 2010 г

Microsoft анонсувала новий Windows Live Messenger

Голова корпорації Microsoft Стів Балмер анонсував вихід нового покоління програми обміну миттєвими повідомленнями Windows Live Messenger. Оновлений месенджер – важливий крок у розвитку платформи Windows Live, яка покликана створити об'єднаний онлайн-простір користувача. Сьогодні понад 320 мільйонів людей постійно використовують Windows Live Messenger, відсилаючи більш ніж 10 мільярдів миттєвих повідомлень щодня. Остання версія програми містить ряд корисних оновлень, що розширюють можливості повноцінного та зручного спілкування, пропонуючи засоби зв'язку користувачів одне з одним за допомогою інтеграції з різноманітними онлайн-сервісами.

«В Інтернеті спостерігається чергова стадія інтенсивного зростання. Мова йде не лише про зростання кількості користувачів, а також про посилення присутності кожного окремого користувача мережі. Якщо раніше більшість людей задовольнялася електронною поштою, переглядом новин та, можливо, участю у форумах, то сьогодні велика кількість користувачів зареєстрована в одній або кількох соціальних мережах, веде особисті блоги, зберігає в Інтернеті власні дані – від посилань до фотографій та відеозаписів. Кількість таких активних користувачів зростає в геометричній прогресії. Цю тенденцію можна спостерігати і в Україні, – відзначає Дмитро Шимків, генеральний директор «Майкрософт Україна». – Оновлюючи Windows Live Messenger, Microsoft зосередила свої зусилля на впровадженні зручних інструментів, які допомагатимуть користувачеві знаходити та підтримувати контакти із друзями, які б онлайн-ресурси вони не використовували».

Windows Live Messenger слідкує за оновленнями в соціальних мережах Facebook, LinkedIn, MySpace, і дозволяє передавати коментарі та повідомлення друзям користувача, що зареєстровані в цих мережах. З другого боку, месенджер може «підтягувати» оновлення з веб-сайтів, які використовують друзі користувача, навіть якщо він не зареєстрований на цих ресурсах. Таким чином, безпосередньо через інтерфейс Windows Live Messenger можна обмінюватися даними з великою кількістю відомих онлайн-сервісів, серед яких – Flickr та YouTube, а також месенджери Yahoo! Messenger та Office Communicator. Надалі Microsoft планує розширити перелік ресурсів та ПЗ, що інтегрується з Windows Live Messenger. Зокрема, в найближчих версіях Windows Live Messenger з'явиться підтримка Facebook chat.

Більш того, тепер користувачеві буде легше орієнтуватися в численних повідомленнях, які приходять на його месенджер: у новій версії новини найближчих друзів, внесених до групи Favorites, будуть автоматично з'являтися у верхній частині списку всіх оновлень.

Нові можливості Windows Live Messenger, що дозволяють розширити комунікації з ПК на веб-браузер і мобільний телефон, включають:

· Відеочат з HD-якістю. Новий месенджер підтримує повноекранне відео високої чіткості. Користувач зможе грати в онлайн-ігри, обмінюватися фотографіями і стежити за реакцією своїх друзів за допомогою HD-відеочату в режимі реального часу.

· Інтеграція з Bing. Тісна інтеграція з пошуковою системою Bing дозволить швидко і зручно завантажувати фотографії і відеофайли не залишаючи вікно чату.

· Інтеграція з різноманітними онлайн-службами. З новим Windows Live Messenger користувач завжди буде на зв'язку з друзями, які б сайти вони не використовували. Для цього не обов'язково реєструватися на тих самих ресурсах, що й вони: месенджер користувача знайде інформацію про друзів та відобразить її в своєму вікні.

· Найважливіше – завжди в центрі уваги. Завдяки оновленому дизайну, неможливо пропустити новини найближчих друзів із переліку Favorites. Тепер вони розташовані в верхній частині вікна месенджера.

· Єдиний перелік контактів. Сучасний користувач може заплутатися у власних контактах із різних онлайн–сервісів та мереж. Windows Live Messenger вирішує цю проблему, створюючи єдиний перелік друзів та видаляючи записи-дублікати.

· Синхронне оновлення статусу. Новий Windows Live Messenger автоматично синхронізує оновлення зі статусами в інших мережах, та навпаки.

· Підтримка популярних смартфонів. Користувач може встановити Windows Live Messenger на Windows Phone, iPhone та ряд інших смартфонів. Тепер можна бути в курсі подій своїх друзів навіть перебуваючи у дорозі.

На даний момент Windows Live Messenger можна завантажити у 76 країнах. Інтерфейс доступний 48 мовами, включаючи українську та російську. Англомовна версія оновленого Windows Live Messenger з'явиться на сайті http://download.live.com протягом місяця.

Детальну інформацію про новий Windows Live Messenger можна знайти на сайті www.messengerpreview.com (англійською мовою).

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки
 • Количество Android-смартфонов в сети «Киевстар» превысило 2 млн

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013