RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

март

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

29 марта 2010 г

Міжкорпоративний Університет виступив за партнерство університетів, бізнесу і держави

29 березня 2010 р.

Київ, Україна – Оператор мобільного зв'язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», «Вімм-Білль-Данн Україна», «Київська Інвестиційна Група», «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», Національний університет «Києво-Могилянська академія», Київський національний університет ім. Т.Шевченка і Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут» оголошують про те, що Міжкорпоративний Університет виступив партнером конгресу «Вища освіта і ринок праці: партнерство університетів, бізнесу і держави».

Конгрес «Вища освіта і ринок праці: партнерство університетів, бізнесу і держави» був організований діловим журналом «Експерт Україна» з метою створення майданчика для ефективного обміну інформацією між представниками бізнесу, університетів, місцевих громад і держави.

У конгресі взяли участь керівники і засновники українських і зарубіжних компаній, керівники вузів і міжнародних організацій: Інституту вищої освіти АПН України, компаній «СКМ», «ДТЕК», «Сіменс-Україна», «Промкабель-Електрика», Global Management Challenge Junior, «Телесенс», представники вузів: НУ «Києво-Могилянська академія», НТУУ «Київський політехнічний інститут», НТУ «Харківський політехнічний інститут», «Париж Дофін» (Франція) та ін.

Конгрес складався з трьох дискусійних сесій: «Право на освіту в світлі глобальних викликів і міжнародних зобов'язань України», «Трьохсторонній соціальний контракт. Діалог університетів з бізнесом і державою» і «Трьохсторонній соціальний контракт. Діалог бізнесу з університетами і державою». В останній сесії виступив керівник Міжкорпоративного Університету Олександр Попов, який представив перші результати трибічної співпраці бізнесу, університетів і держави в рамках проекту і обкреслив його подальші плани розвитку.

«Ми приступили до рішення задачі з поліпшення якості практичної підготовки студентів і збільшення можливості їх працевлаштування. Перші результати нашого проекту виправдали очікування всіх учасників. Компанії прийняли на роботу фахівців, які володіють актуальними компетенціями, розділяють цінності компаній і корпоративну культуру, що дозволило скоротити витрати на адаптацію і навчання персоналу; вузи отримали можливість об'єднати теорію з практикою; студенти отримали першу роботу за фахом, набули навичок і знань, затребуваних у бізнесі, пройшли стажування і познайомилися з організацією бізнесу в великих компаніях, а також підвищили свою конкурентоспроможність на ринку праці. У результаті підвищився рівень взаємодії бізнесу, вузів і студентства, суспільство отримало молодих фахівців, підготовлених до роботи в умовах сучасної економіки. Подальші плани розвитку проекту включають збільшення кількості учасників, зокрема залучення до проекту провідних працедавців і вищі учбові заклади з регіонів, а також розширення міжнародної співпраці. Співпраця компаній і Міжкорпоративного Університету може бути реалізована у вигляді партнерства або надання своїх ресурсів для навчання і стажування студентів», – прокоментував Олександр Попов, керівник Міжкорпоративного Університету, кандидат економічних наук.

Про Міжкорпоративний Університет

Проект почав реалізацію у вересні 2009 року. Програма навчання першої групи слухачів МКУ тривала два місяці і складалася з тренінгів з розвитку та формування у студентів базових управлінських і комунікативних навиків, а також стажування в компаніях-учасницях.

По завершенню програми навчання декілька випускників прийнято на роботу, інші зараховані до кадрового резерву компаній. Навчання подальших груп студентів розпочнеться

у квітні 2010 року.

На початку 2010 року Міжкорпоративний Університет вступив у дві провідні освітні міжнародні асоціації – Всесвітню асоціацію спільної освіти (World Association for Cooperative Education, WACE) і Європейську асоціацію міжнародної освіти (European Association for International Education, EAIE). Діяльність цих асоціацій направлена на розвиток міжнародних зв'язків учбових закладів.

Докладнішу інформацію про Міжкорпоративний Університет: історію, програми навчання і умови прийому слухачів – ви можете отримати за прямим посиланням http://company.mts.com.ua/rus/icu.php.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

18 октября 2013 г

 • Опасная пропорция: 2/3 пользователей и их финансовые операции в Сети под угрозой

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013