RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

ноябрь

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

4 ноября 2009 г

З 03 по 05 листопада 2009 року в Києві проходитиме семінар Міжнародного союзу електрозв’язку (МСЕ)

За ініціативою НКРЗ 03 листопада ц.р. у Києві відкрився семінар “Аналіз, прогнозування та механізми регулювання розвитку ринків електрозв’язку”. В рамках семінару буде проведено 7 сесій, доповідати на яких будуть представники регуляторів у галузі зв’язку з Болгарії, Киргизії, Узбекистану, Російської Федерації, Молдови та інших країн.

Відкриваючи семінар, в.о. Голови НКРЗ Володимир Звєрєв подякував Міжнародному союзу Електрозв’язку за проведення цьогорічного семінару МСЕ саме у Києві. Володимир Звєрєв наголосив на важливості обміну досвідом між регуляторними органами з різних країн та підкреслив, що саме подібні заходи сприятимуть подоланню бар’єрів у відносинах між учасниками ринку телекомунікацій.

З вітальним словом до учасників семінару звернулися Адміністратор з програм зонального відділення МСЕ для країн СНД Андрій Унтіла та Заступник Міністра транспорту та зв’язку України – Голова Державної адміністрації зв’язку України Микола Гончар.

Андрій Унтіла зазначив, що цей семінар надасть можливість регуляторам не тільки окреслити коло основних проблемних питання галузі, а й обмінятися унікальним досвідом їх вирішення. Пан Унтіла висловив надію зустрітися з учасниками семінару на дев’ятому Глобального симпозіумі регуляторів, який відбудеться в Бейруті 10-13 листопада 2009 р.

Микола Гончар підкреслив важливість подібних заходів для налагодження співпраці між регуляторами та відзначив позитивні результати спільної роботи між Державною адміністрацією зв’язку та НКРЗ. Голова Держадміністраціїї зв’язку висловив надію на подальшу ефективну співпрацю між відомствами, а створення Фонду універсальних послуг визначив як одне із пріоритетних завдань у галузі.

Упродовж першого дня роботи семінару було проведено три сесії за темами: повноваження регуляторних органів, визначення ринків телекомунікаційних послуг, порядок проведення аналізу ринків телекомунікаційних послуг на практичних прикладах країн-членів МСЕ.

Володимир Звєрєв у доповіді «Особливості розподілу функцій державного регулювання та здійснення управління в Україні» зробив огляд основних принципів телекомунікаційної політики, окреслив основні функції органів управління та регуляторів у сфері телекомунікацій, розповів про європейські тенденції регулювання ринку зв’язку, а також визначив законодавчі аспекти нової національної телекомунікаційної політики.

Директор Департаменту регулювання ринків Комісії регулювання зв’язку Болгарії Крісто Копаранов поділився досвідом регулювання ринку у рамках законодавства Європейського союзу та Республіки Болгарія, зокрема. Під час доповіді пан Копаранов надав рекомендації щодо регулювання роздрібних та оптових ринків, навів приклади досвіду КРЗ Болгарії.

З доповіддю «Законодавчі аспекти розподілу функцій управління і регулювання між секторальним міністерством та регуляторним органом» виступив заступник Директора Національного агентства зв’язку Киргизької Республіки Байиш Нурматов. Пан Нурматов поділився досвідом регулювання міжмережевого з'єднання.

Віце-президент з корпоративних та правових питань ВАТ “МТС” (РФ) Руслан Ібрагімов запропонував провести ґрунтовний аналіз законодавства галузі.

Начальник відділу аналізу, моніторингу та оцінки політики Міністерства інформаційних технологій та комунікацій Республіки Молдова Елеонора Васілакі зазначила, що в Молдові ринок електронних комунікацій є одним із основних сегментів економіки, та акцентувала увагу учасників на досвіді Республіки Молдова у розробці регуляторних актів та проведені моніторингу ринку зазначеної галузі.

Заступник директора Національного агентства з регулювання електронних комунікацій та інформаційних технологій Молдови Юрій Урсу розповів про повноваження Агентства.

Другу сесію семінару відкрив Член НКРЗ Володимир Пащук та виступив з доповіддю про методики та критерії, що застосовуються регуляторними органами для визначення ринків телекомунікаційних послуг, та розповів про особливості проведення аналізу ринків телекомунікаційних послуг в Україні.

У свою чергу старший експерт-юрисконсульт юридичного департаменту Комісії регулювання зв’язку Болгарії Марія Бончева поділилася досвідом визначення релевантних ринків, що підлягають попередньому (ex-ante) регулюванню.

Повний текст доповідей буде оприлюднено на веб-сайті НКРЗ після закінчення семінару.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также в рубрике Отраслевые нормы и прецеденты

 

16 августа 2011 г

 • Незалежна Асоціація телерадіоМовників проведе у Ялті міні-конференцію «Нові медіа - нові помилки»

15 августа 2011 г

 • Samsung – самый любимый бренд украинцев

4 июля 2011 г

 • VERNA, совместно с Cisco и Veeam, провела семинар по актуальным решениям современной ИТ-инфраструктуры.

8 июня 2011 г

 • ДП «Українська мережа обміну трафіком» (UA-IX) готова до переходу на новий інтернет-протокол IPv6

7 июня 2011 г

 • Голова НКРЗ відповідає громадськості

26 мая 2011 г

 • Корпорация Symantec продолжает сертифицировать свои ИБ-решения для соответствия требованиям регулирующих органов

27 апреля 2011 г

 • «Киевстар» стал победителем первого тура Всеукраинского рейтинга «Добросовестные налогоплательщики - 2010»

22 апреля 2011 г

 • ІнАУ та Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації провели круглий стіл

7 апреля 2011 г

 • КАК ПРАВИЛЬНО ИСПОЛЬЗОВАТЬ АУТСОРСИНГ ДЛЯ ПОВЫШЕНИЯ ПРИБЫЛИ КОМПАНИИ?

31 марта 2011 г

 • Компания LG Electronics и Всемирная продовольственная программа ООН используют новейшие технологии в борьбе с голодом

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013