RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




life:) покращує якість мережі та оголошує подальші плани розвитку

Київ. 31 березня 2009 року. Оператор мобільного зв’язку life:) оголошує про посилення мережі у 2008 році, а також повідомляє про свої плани зі збільшення покриття, потужності та якості мережі у 2009 році.

Оголосивши всередині 2008 року плани щодо подальших інвестицій у мережу, life:) радий представити перші результати удосконалення інфраструктури. У 2008 році life:) збільшив географічне покриття на 8,6% до 84,4% території України, де проживає 93,8% населення України. Ємність мережі виросла на 38,1%.

У 2009 році life:) планує досягти зростання ємності мережі на 52,2% і буде продовжувати збільшувати географічне покриття. Щоб здобути нові можливості та перспективи для розвитку інфраструктури, life:) уклав угоду про співробітництво з одним з провідних світових виробників обладнання компанією Huawei.

Згідно з договором з компанією Huawei, life:) встановить базові станції, сумісні з 3G, щоб бути готовим до зв’язку нового покоління. Перша фаза проекту почнеться у Західній Україні та в Криму.

Тансу Єен, Головний виконавчий директор life:), прокоментував: «Завдяки ефективному управлінню та зосередженню на операційній ефективності, life:) продовжує розвиватися навіть у часи кризи. Ми не тільки зберігаємо наші позиції, але й інвестуємо у подальший розвиток нашої мережі та послуг. Встановивши базові станції нового покоління, ми будемо готові до технології 3G, яка може прийти в Україну до кінця цього року. Географічна експансія більше не є нашим пріорітетом номер один, але ми продовжимо збільшувати кількість базових станцій, приділяючи основну увагу якості зв’язку та ємності мережі».

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Autodesk подвел итоги и объявил о планах
Huawei вошла в совет директоров WiMAX Forum и Open Patent Alliance
Новости Edimax,
На украинский рынок выходит телефон LG GB210 – в форм-факторе классический моноблок
Все службы дистрибьюторской компании РОСЭЛ работают единой командой в «1С:Предприятии 8»
AMD представляет независимые от платформ инструменты нового поколения, для повышения эффективности разработки игр
AMD демонстрирует перенос работающих виртуальных машин между серверами на базе трех поколений процессоров
SystemGroup Украина предлагает участникам акции «Управление затратами» получить оптимальный вариант расчета суточных маршрутов
Avaya открывает новую эру бизнес коммуникаций
HP предлагает решения для изменения экономики ИТ-технологий

© ITware 2000-2016