Бесперебойный бизнес EDGE-CORE активизируется на телеком-рынке Украинский рынок ПК: квартальное замедление


RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

май

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27

    


    





http://icc.com.ua
© ICC. Перепечатка допускается
только с разрешения .





  

Пресс-релизы

 

7 мая 2007 г

Canon PowerShot S5 IS: збільшення – це лише початок нових відкриттів

Компанія Canon оголошує про випуск у продаж нової 8-мегапіксельної моделі PowerShot S5 IS з 12-кратним оптичним зумом. Нова компактна камера має оптичний стабілізатор зображення, професійну оптику та багато функцій відеозйомки, а також багато нових можливостей для фотографування.

Завдяки процесору Canon DIGIC III технологія визначення облич покращує фокусування, експозицію та налаштування спалаху для фотографування людей, а нова функція виправлення ефекту "червоних очей" допомагає вирішити цю проблему навіть у знятих фотографіях. Підвищена чутливість ISO 80-1600 доповнює оптичний стабілізатор зображення для зйомки за умов недостатнього освітлення.

Інші ключові удосконалення – великий 2,5-дюймовий РК-екран вищої роздільною здатності зі змінним кутом, додаткові режими зйомки та подовжений час запису відео. Компактний дизайн не завадив розмітити роз'єм "hot shoe", який забезпечує сумісність з певними зовнішніми спалахами

Canon EX Speedlite . Серед додаткових аксесуарів тепер можна знайти ширококутні конвертери для об'єктивів, телеоб'єктив та лінзи для майкрозйомки.

Основні характеристики

 12-кратний оптичний зум-об’єктив з ультразвуковим двигуном та лінзою з наднизькою дисперсією (UD)

 Оптичний стабілізатор зображення

 8,0-мегапіксельний CCD-датчик

 Процесор DIGIC III з удосконаленою технологією зменшення шуму та технологією визначення облич для фотографій та відео

 Виправлення ефекту «червоних очей» при відтворенні

 2,5-дюймовий РК-екран зі змінним кутом з високою роздільною здатністю

 Можливість зйомки тривалих відеокліпів зі стереозвуком та функція

Photo in Movie

 22 режими зйомки разом з повним ручним керуванням та макрозйомкою Super Macro 0 см

 Висока чутливість ISO 1600 та автоматичний зсув ISO

 Сумісність з ширококутним конвертером, телеоб’єктивом та лінзою для макрозйомки, а також спалахами Canon EX Speedlite

Точна оптика

Завдяки 70-річному досвіду Canon у виготовленні оптики, 12-кратний оптичний зум-об'єктив (f/2.7 – f/3.5, 36-432mm) використовує ті ж провідні технології, що використовуються у професійних об’єктивах EF

 Технологія оптичної стабілізації зображення усуває розмитість зображення при фотографуванні та зменшує тремтіння при відеозйомці. Оптичний оптимізатор з групою рухомих лінз дозволяє фотографам проводити зйомку з витримками на три ступені довшими та отримувати якісні фотографії.

 Ультразвуковий двигун (USM) забезпечує швидке та реактивне масштабування з майже безшумною операцією, зменшуючи ризик звукових перешкод у відеокліпах чи при зйомці дикої природи.

 Лінзи об’єктива з наднизьким розсіюванням (Ultra-low Dispersion – UD) мінімізують хроматичні аберації – для довгих фокусних відстаней – для надзвичайно точного відтворення кольорів і різкості зображення.

Додаткові ширококутні та телеконвертери розширюють фокусну відстань від ширококутної 27 м до супер-теле 648 (еквівалент 35-мм плівки). Режим

Super Macro (супермакрозйомка) дозволяє знімати на відстані 0 см від об'єкта, а використання лінзи для макрозйомки 500D (58 мм) дозволяє передавати всі дрібниці об'єктів. Функція Safety Zoom дозволяє користувачам розширити діапазон масштабування без втрати якості зображення, тепер можна знімати навіть з зумом до 24-кратного з достатньою роздільною здатністю для друку роздруківок у форматі листівок (10 х 15 см) фотолабораторної якості. Крім того, фотограф може активувати функцію цифрового телеконвертера3 (1,6- чи 2-кратну), що дає змогу знімати віддалені об’єкти без зменшення апертури, що зазвичай спричиняється оптичними телеконвертерами.

Нові технології для створення кращих фотографій

Процесор Canon DIGIC III представляє кілька нових функцій, створених для отримання кращих фотографій без зайвих зусиль. Технологія визначення облич з автофокусуванням/автоекспозицією/фіксацією експонування автоматично визначає до дев'яти облич в кадрі і відповідно налаштовує фокусування, експозицію та спалах. Ця система спрацьовує чітко при зйомці великих груп, коли люди на великий відстані чи коли вони рухаються в кадрі. Унікальна для PowerShot S5 IS технологія визначення облич з автофокусуванням/автоекспозицією може вмикатися при запису відео, коли фокусування та експозиція постійно налаштовуються для рухомих об’єктів. Технологія базується на апаратному забезпеченні, вона працює з такою ж високою швидкістю як і стандартне інтелектуальне автофокусування Canon.

Крім зменшення ефекту "червоних очей" зі спалахом PowerShot S5 IS має функцію виправлення ефекту "червоних очей" для знятих зображень, що зменшує потребу у подальшій обробці знімків на комп’ютері. З можливістю застосування виправлення ефекту "червоних очей" при відтворенні, ця технологія використовується для аналізу вибраних зображень та видалення червоних очей при виявленні. Можна видаляти цей ефект і вручну.

Різноманіття фотографічних можливостей

Відповідаючи на відгуки користувачів, багатокутний РК-екран було збільшено з 2 дюймів до 2,5 дюймів, а роздільна здатність стала вищою – 207000 пікселів. РК-екран можна повертати у будь-якому напрямі, що дуже при зйомці з різних позицій, деколи і незручних, приміром з висоти до пояса чи з камерою, що тримається за головою.

Зйомка при недостатньому освітленні з високою чутливістю ISO (до ISO 1600) буде вдалою завдяки поєднанню оптичного стабілізатор зображення та нової технології зменшення шуму, представленої з процесором DIGIC III. Нова функція зсуву Auto ISO запобігає розмиванню, тому що користувачі можуть підвищувати чутливість ISO, а відповідно і подовжувати витримку затвора, натискаючи всього одну кнопку, а камера, в свою чергу, передбачає тремтіння.

Коли потрібна зйомка зі спалахом, новий роз'єм "hot shoe" надає користувачам можливість використання зовнішнього спалаху EX Speedlite чи підлеглого спалаху для досягнення природного чи вражаючого ефекту освітлення.

Обширні функції відеозйомки

Крім технології визначення облич при відеозйомці PowerShot S5 IS має спеціальну кнопку відеозйомки, користувачі можуть знімати без зупинок, не перемикаючись з режиму фотографування. Усі несподівані моменти можна буде знімати відразу ж. Новий режим тривалого відтворення значно подовжує час для відео у форматі VGA, підтримуючи плавну швидкість кадрів 30fps. Запис зі стереозвуком для аудіо файлів та відео тепер можна налаштовувати до 64 рівнів, включно з фільтром шуму вітру для чіткої якості звучання. Зручна функція Photo In Movie дає змогу знімати фотографії з повною роздільною здатністю протягом відеозйомки.

Можливості творчої зйомки

Низка з 22 режимів зйомки, від автоматичного до повністю ручного режиму включає пріоритет апертури, пріоритет витримки затвора та спеціальний користувацький режим. Функція "Моя категорія" спрощує керування зображеннями автоматично позначаючи зображення для категорій Люди, Пейзаж та Події, на основі визначення обличчя та вибраного режиму зйомки.

PowerShot S5 IS має і низку функцій, які будуть особливо корисними для досвідчених фотографів. Нове автофокусування безперервної зйомки триматиме об’єкту у фокусі при зйомці 1,5 кадрів/с. Безпечна фіксація експонування зменшує апертуру, щоб уникнути утворення світлих ділянок на зображеннях при використанні спалаху занадто близько до об'єктів, а функція Safety MF допомагає фокусуватися при ручному фокусуванні. Камера також підтримує AEB (брекетинг автоекспозиції) та відображення гістограми у реальному часі, що дозволяє стежити за експозицією.

Поєднання простоти використання з удосконаленими функціями моделі PowerShot S5 IS пропонує новачкам та професіоналам фотографування отримати надзвичайно різноманітний досвід у зйомці.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

18 декабря 2007 г

 • Toshiba выпускает высокопроизводительные твердотельные накопители с многоканальным контроллером (MLC)
 • Решение "Облик CRM + call center" и оборудование Samsung: полная совместимость
 • Новый продукт компании Apacer Handy Steno AH225: Притягивает взгляд как магнит
 • Израильская TTI Telecom приобретает украинскую компанию «Телесенс»
 • TAGAN представляет новую мощную линейку блоков питания BELOW ZERO
 • Михаил Брейман, Генеральный директор компании «АМИ», признан лучшим региональным предпринимателем Украины
 • Cisco поддерживает межкорпоративную связь с помощью технологии Cisco TelePresence
 • Huawei Technologies на Форуме Billing and OSS

17 декабря 2007 г

 • hi-Tech.ua развивает Web 2.0

14 декабря 2007 г

 • Может ли креатив продавать? – Золото Supra на Effie 2007

Реклама

 


Рубрики

 

© ITware 2000-2007