Бесперебойный бизнес EDGE-CORE активизируется на телеком-рынке Украинский рынок ПК: квартальное замедление


RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск

Поиск по сайту

 
Расширенный поиск


Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

май

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27

    


    





http://icc.com.ua
© ICC. Перепечатка допускается
только с разрешения .





  

Пресс-релизы

 

3 мая 2007 г

Камери, об’єктиви та фотопринтери Canon отримали 4 нагороди від організації TIPA як найкращі продукти

Компанію Canon відзначила 4 нагородами за найкращі продукти організація Technical Image Press Association (TIPA) – провідна медіа-асоціація продукції фотографування та обробки зображення у Європі. Камера EOS-1D Mark III отримала професійну нагороду як найкраща цифрова дзеркальна камера, Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM було названо найкращим професійним об’єктивом, SELPHY ES1 – найкращим фото принтером малого формату, а багатофункціональний пристрій нагороджено як найкращий багатофункціональний фотопринтер.

Нагороди від організації TIPA було отримано тоді, коли компанія Canon посіла перше місце на ринку цифрових камер у Західній Європі протягом останніх п’яти років, що стверджує популярність Canon серед споживачів та критиків.

“Ми дуже раді отримати відзнаки від організації, - зауважив Могенс Йенсен (Mogens Jensen), відповідальний за напрям Canon Consumer Imaging у Європі, – Філософія розвитку продукції Canon базується та створенні інноваційних, привабливих та провідних продуктів для всіх користувачів, і для початківців, і для досвідчених професіоналів. Наш обширний досвід у продукції і відзначила організація TIPA, починаючи від професійної моделі EOS-1D Mark III, закінчуючи споживацькими фотопринтерами SELPHY ES1 і PIXMA MP810”.

Найкраща професійна цифрова дзеркальна камера 2007 року в Європі – EOS-1D Mark III

Експерти TIPA високо оцінили найшвидшу у світі цифрову дзеркальну камеру за її здатність знімати фотографії професійної якості з надзвичайною швидкістю. “Цифрова дзеркальна камера, що знімає зі швидкістю 10 кадрів у секунду з повною роздільною здатністю 10 мегапікселів, просто вражає, - зауважили експерти. Двійні процесори “DIGIC III” цієї камери вперше забезпечують таку високу швидкість камери, високу роздільну здатність зображень та 14-бітну обробку зображень для системи EOS. Також вони відзначили: “Камера пропонує систему 19-точкового автофокусування, стійкий до погодних умов корпус, систему очищення датчика з трійним режимом, постійний режим лінійного огляду та повний набір спеціальних користувацьких функцій. Чудові функції керування та покращені можливості творчої зйомки для професіоналів роблять камеру EOS-1D Mark III ідеальним інструментом для зйомки спортивних оглядів, різноманітних подій та дикої природи”.

Найкращий професійний об’єктив 2007 року в Європі – Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

EF 16-35mm f/2.8L II USM став ширококутним зум-об’єктивом, який вибиратимуть професіонали. “Новий об’єктив Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM було перероблено для забезпечення вищих рівнів контрастності та покращеної роздільної здатності спеціального для професійного використання, – зауважили експерти TIPA. Для забезпечення чіткості від краю до краю та контрастності у всьому діапазоні фокусування об’єктив, стійкий до погодних умов, складається з трьох типів асферичних елементів (основний, повторний і з литого скла). Нова кругла апертура дає змогу передавати області не у фокусі без спотворень”.

Найкращий фотопринтер малого формату 2007 року в Європі: Canon SELPHY ES1

Експерти TIPA відзначили інноваційну модель SELPHY ES1 за найкращу якість друку фотографій серед подібних пристроїв. Вони відзначають: “Canon SELPHY ES1 має нову касету "усе в одному", що містить чорнило та матеріал для друку, експлуатація тепер стала дуже простою, керування відбувається натисненням однієї кнопки. Ця зручна система також зменшує ризик появи зіпсованих знімків, адже папір не потрапляє під дію пилу. SELPHY ES1 має процесор обробки зображення Canon DIGIC II, що базується на тій же технології, що застосовуються у професійних цифрових камерах Canon. завдяки цьому процесору запуск є майже миттєвим, а робота – швидкою. Новий контролер друкувальної головки дає SELPHY ES1 змогу досягати найвищої у класі принтерів із сублімаційним друком роздільної здатності 300 x 600 точок на дюйм”.

Найкращий багатофункціональний фотопринтер 2007 року в Європі: Canon PIXMA MP810

Універсальний багатофункціональний фотопринтер PIXMA MP810 отримав визнання за свою якість, швидкість та простоту експлуатації. “Багатофункціональний фотопринтер Canon PIXMA MP810 є універсальним споживацьким пристроєм, що сканує з роздільною 4800 точок на дюйм та друкує фотографії без полів формату 4 x 6 дюймів приблизно за 21 секунду, – коментують свій вибір експерти TIPA, – Також MP810 простий в експлуатації. Компанія Canon зменшила число кнопок приблизно вполовину, порівняно з багатофункціональними пристроями фірм-конкурентів”. Завдяки коліщатку прокручування, унікальному винаходу компанії Canon, ця ключова модель допомагає моделям багатофункціональних пристроїв PIXMA завойовувати визнання не лише в офісах, а й дома.

версия для печати

Еще о деятельности компаний в Украине

Canon North-East OY, Представительство


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

26 октября 2007 г

 • Компания iLand стала первым официальным представителем программного обеспечения Daylight в Украине
 • Рынок мобильных терминалов Украины близится к насыщению
 • Apple объявляет финансовые итоги IV квартала 2007 финансового года
 • Результаты исследования IBM Global Human Capital: уделяя недостаточное внимание воспитанию новых лидеров, организации ставят свои стратегии роста под угрозу

25 октября 2007 г

 • ПМСОФТ представит типовые решения для управления проектами в Киеве
 • В Украине впервые состоится семинар

24 октября 2007 г

 • “Taking Mobile into IP world”: новые решения Huawei Technologies на выставке «Инфоком-2007»
 • Cisco выводит на рынок решение для мобильного правительства, которое предоставит безопасную и надежную связь местным и региональным органам власти
 • Мобильный телефон Samsung J600: яркий и задорный
 • Корпорация Microsoft объявляет о выходе на украинский рынок Microsoft Office Communications Server 2007

Реклама

 


Рубрики

 

© ITware 2000-2007