RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




ДПМ підключається до міжнародного сегменту Інтернету

Цього тижня національний оператор електрозв’язку здає в експлуатацію нове підключення до міжнародного сегменту Інтернету.

За словами фахівців ВАТ [«Укртелеком» #8929], йдеться про з’єднання пропускної здатності у 622 Мбіт/с, що встановлюється між Києвом та Франкфуртом. Закордонним партнером національного оператора виступає компанія Deutsche Telekom. Підвищення пропускної здатності на цьому напрямку є наслідком співпраці Укртелекому та Deutsche Telekom, які до цього часу вже мали з’єднання між своїми інтернет-мережами швидкістю 310 Мбіт/с.

Окрім цього, з’єднання між Києвом та Франкфуртом є другим з’єднанням національного оператора, що підтримує швидкість 622 Мбіт/с. Перше було організовано цього ж року між Києвом та Варшавою. Як наголошують спеціалісти Укртелекому, національний оператор наочно реалізує задекларований раніше перехід на новий рівень розвитку національного сегмента Інтернету, відмовившись від застосування міжнародних каналів зв’язку 155 Мбіт/с та запровадивши високошвидкісні з’єднання.

Відтепер загальна пропускна здатність міжнародних інтернет-з’єднань ВАТ «Укртелеком» становить більше 1,9 Гбіт/с. Нагадаємо, що географія цих з’єднань – Франкфурт, Варшава, Відень, Будапешт, Москва, Єреван, Тбілісі.

Розширення пропускної здатності міжнародних інтернет-з’єднань відбувається в загальному руслі збільшення Укртелекомом швидкості обміну інформацією в національному сегменті мережі Інтернет. Міжнародні високошвидкісні з’єднання підключаються вже до нової ІР/MPLS-магістральної мережі. Вона є наступним кроком у розвитку пакетної мережі ВАТ «Укртелеком», що донедавна базувалася на АТМ-технології. На основних напрямках нової мережі підтримуються швидкості 2,5 Гбіт/с (раніше – 155 Мбіт/с), на інших – 100 або 1000 Мбіт/с (раніше – 10 Мбіт/с).

До речі, такі швидкості обміну інформацією вже мають відчути користувачі послуг високошвидкісного доступу в Інтернет ВАТ «Укртелеком», які почав надавати оператор у рамках реалізації загальнонаціонального проекту побудови мережі DSL-доступу. Мережа доступу, розгорнена в усіх обласних та декількох сотнях районних центрів, грунтується на сучасній технології доступу ADSL2+. Вона забезпечує передавання інформації з Мережі користувачу на швидкості до 24 Мбіт/с.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Робота в посиленому режимі
І знову законопроекти про перехоплення телекомунікацій
НКРЗ береться за тарифи
Panduit з українською пропискою
Україна та КНР: точки перетину в телекомунікаціях
Визначені НДІ для роботи в комісіях зі стандартизації МСЕ
МСЕ обговорює стандарти NGN
МСЕ обговорює стандарти NGN
Вэб-сервис Skype обретет поддержку видеофонов
Видано наказ щодо обслуговування ЦЗО

© ITware 2000-2016