RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




НКРЗ береться за тарифи

Комісія з питань регулювання зв’язку переглянула чинні тарифи на загальнодоступні телекомунікаційні послуги.

15 липня НКРЗ на засіданні вирішила взяти за основу проект рішення про зміну тарифів на міжнародний, міжміський і місцевий телефонний зв’язок, запропонований робочою групою, створеною при Комісії. За словами голови НКРЗ Олега Гайдука, при обговоренні цього питання розглядалися та враховувалися різні фактори – собівартість доступу до мереж, реалії ринку, інфляція, соціальні фактори.

Після всіх досліджень члени НКРЗ взяли за основу проект рішення, який передбачає зменшення тарифів на міжнародний зв’язок, на дзвінки в межах України та дзвінки на мобільні телефони. Тарифи на телефонні розмови в межах області, посекундна оплата та абонентська плата за користування місцевим телефонним зв’язком будуть збільшуватися.

О. Гайдук вважає, що запропоновані зміни є актуальними та необхідними, оскільки протягом трьох років тарифи на послуги галузі залишалися незмінними. Крім того, за його словами, рішення про підвищення тарифів на деякі види зв’язку зумовлені покриттям собівартості послуг операторів телекомунікацій.

Наразі проект рішення комісії відправлено на розгляд Федерації профспілок, Мінекономіки та Мінтрансзв’язку. Остаточні рішення щодо змін тарифів на телекомунікаційні послуги буде ухвалено та передано до Міністерства юстиції на затвердження після проходження всіх процедур відповідно до чинного законодавства.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Panduit з українською пропискою
Україна та КНР: точки перетину в телекомунікаціях
Визначені НДІ для роботи в комісіях зі стандартизації МСЕ
МСЕ обговорює стандарти NGN
МСЕ обговорює стандарти NGN
Вэб-сервис Skype обретет поддержку видеофонов
Видано наказ щодо обслуговування ЦЗО
Прийнято план інвестицій
EverNote: "шкатулка" для персональных данных
Энтузиасты просят сделать операционную систему OS/2 открытой

© ITware 2000-2016