RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Робота в посиленому режимі

У Держзв’язку створено координаційний антитерористичний центр, який очолив заступник директора Департаменту Володимир Звєрєв.

До робочої групи цього новоутворення ввійшли представники Укрпошти, Спецзв’язку, Концерну РРТ та Державної фельд’єгерської служби. Діяльність центру координуватиметься з відповідним центром Мінтрансзв’язку, невдовзі буде розроблено Положення про цю структуру.

Водночас керівникам підприємств, установ і організацій у галузі зв’язку та інформатизації, що знаходяться в управлінні Мінтрансзв’язку, доручено створити координаційні антитерористичні центри та групи й забезпечити їхнє ефективне функціонування. Заступники директора департаменту разом із керівниками галузевих структур мають вжити дієвих заходів щодо підвищення рівня безпеки на об’єктах зв’язку. Запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, виявлення й припинення терористичних актів мають проводитися спільно з відповідними правоохоронними органами.

Для посилення охорони об’єктів зв’язку від актів незаконного втручання, запобігання та мінімізації наслідків можливих терористичних актів керівникам галузевих структур також доручено здійснити низку заходів. Вони стосуються захисту комунікацій зв’язку від злочинних посягань, належного контролю за зберіганням зброї та спеціальних засобів, інструктажів із працівниками чергово-диспетчерських служб щодо порядку термінового інформування на випадок виникнення небезпеки або здійснення терористичних актів.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

І знову законопроекти про перехоплення телекомунікацій
НКРЗ береться за тарифи
Panduit з українською пропискою
Україна та КНР: точки перетину в телекомунікаціях
Визначені НДІ для роботи в комісіях зі стандартизації МСЕ
МСЕ обговорює стандарти NGN
МСЕ обговорює стандарти NGN
Вэб-сервис Skype обретет поддержку видеофонов
Видано наказ щодо обслуговування ЦЗО
Прийнято план інвестицій

© ITware 2000-2016