RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Стартує II національний фотоконкурс «Життя всупереч…»

Задля того, щоб звернути увагу на проблеми екології та навколишнього середовища, 18 вересня 2014 року компанія Canon вдруге оголосила фотоконкурс для любителів і професіоналів з екологічною тематикою – «Життя всупереч…».

Прийом конкурсних робіт триватиме з 18 вересня до 15 грудня 2014 року. 17–24 грудня проходитиме голосування глядачів, а також триватиме робота журі з визначення переможців конкурсу в різних номінаціях.

Головними призами фотоконкурсу будуть цифрові та дзеркальні фотоапарати, об’єктиви, та фотоспалахи Canon Церемонія нагородження переможців, а також виставка робіт учасників фотоконкурсу відбудуться 13 січня 2015 року за партнерською підтримкою Музею Історії Києва (Київ, вул. Хрещатик, 2).

Організатори конкурсу «Життя всупереч…» щиро сподіваються, що й цього року роботи учасників продемонструють сили природи, яка попри всі перешкоди, що зводяться на її шляху людиною, сповнена енергії та зберегла волю до життя.

Фотоконкурс «Життя всупереч…» проводиться за підтримки компанії Canon у партнерстві із фотоспільнотою Foto.ua. До складу журі ввійдуть:

• Юрій Косін – український фотограф, викладач, куратор виставок і мандрівник, чЧлен НСФХУ, член спілки Kulturforum і художньої майстерні Kulturwerkstatt Trier, Німеччина;

• Костянтин Чернічкін – працював фотокореспондентом в «Експерт Україна», «Власть денег», Kyiv Post, знімав для польських та інших зарубіжних видань, чотири роки був постійним фотографом Reuters у Києві;

• Павло Гудімов – власник арт-центру «Я Галерея», в якому постійно відбуваються виставки багатьох сучасних художників і фотографів України, Росії та Прибалтики; у 2009 році заснував серію книг «УФО» (Українська фотографія). Арт-центр Павла Гудімова активно займається міжнародною виставковою діяльністю;

• Людмила Воронова – маркетинг-менеджер Canon Україна; більшу частину своєї 14-річної кар’єри в компанії Canon була пов’язана з фото- та відеопродуктами Canon, а також розробкою численних проектів з їх просування.

[http://life-always-wins.foto.ua/ #36571]

[http://www.canon.ua/lifealwayswins/ #36572]

События, мнения, комментарии

Смотрите также

life:) обеспечил Красный Крест бесплатной связью
World of Tanks включает «нитро»
Дата-центр ВОЛЯ предложит малому и среднему бизнесу SaaS-решения на базе облачной инфраструктуры VoliaCLOUD
Александр Данченко договорился о многомиллионных инвестициях в Украину
Новые ускорители GeForce GTX 980 и 970 на архитектуре Maxwell
MediaTek и Opera Software становятся партнерами в области оптимизации интернет-данных
В Киеве состоится конференция для разработчиков Microsoft DevDay
"Яндекс" держит украинцев в курсе футбольных событий
Компания headtechnology и Samsung подписали договор о стратегическом партнерстве
Рост экспорта ИТ-услуг из Украины может составить 5–7 % по итогам 2014 года

© ITware 2000-2016