RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Створення сайту Рівне з адаптивним дизайном

Адаптивний дизайн (верстка) сайту - це метод програмування веб-сторінок сайту, що забезпечує відмінне (коректне) відображення сайту на різних типах пристроях, як на моніторах комп'ютерів і ноутбуків, так і на більшості сучасних мобільних пристроях (смартфонах, планшетах, нетбуків).

Отже, адаптивний дизайн представляє з себе оптимізацію зовнішнього вигляду сторінок в залежності від дозволу вікна браузера користувача, незалежно від того з якого пристрою він зайшов на сайт. При цьому, створення сайту Рівне на відміну від статичної верстки, вміст не просто зменшується і зсувається, а перебудовується таким чином, щоб вся інформація була зрозуміла і добре виглядала при будь-яких параметрах.

Це відбувається за рахунок переміщення ряду блоків і часткового скорочення вмісту. Наприклад, відключення частини графічних елементів сторінки або другорядних елементів.

Чому адаптивна верстка так важлива сьогодні?

Останні часом мобільні пристрої (смартфони, планшети, нетбуки) дуже активно розвиваються і повсюдно використовуються в звичайному житті людей, у тому числі і для відвідування сайтів.

На поточний момент, за даними ресурсу globalsite.com частка трафіку генерується за допомогою мобільних пристроїв у світі перевищує 23% і для Європи становить 15%. Так само, виходячи з поточних тенденцій популяризації мобільних пристроїв і гаджетів, можна стверджувати що з кожним роком його частка буде тільки рости. Можливо на сьогодні, для Вас - це не актуально, але темпи з якими зростає частка мобільного трафіку (з липня 2013 р по липень 2014 вона подвоїлася) дають привід до роздумів.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Розробка сайтів Івано-Франківськ - робимо самі веб-сайт
Натяжные потолки в эпоху IT
IPhone 6 - заждались?
Особенности трудоустройства в столице для жителей других стран
Преимущества использования Joomla для создания сайтов
Свадебные платья из Китая оптом
Выбор и применение мебельной фурнитуры от компании "Норд"
Что собой представляют двери из стекла? Качественная мебель для ванной.
Преимущества и недостатки забора из сетки-рабицы
Установка систем отопления в Химках

© ITware 2000-2016