RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Розробка сайтів Івано-Франківськ - робимо самі веб-сайт

Всім відомо, що найбільше грошей в інтернет заробляють ті, у кого є свої сайти. Це можуть бути сайти-сервіси, партнерські програми, або прості ресурси - блоги, форуми, портали, статейні сайти та ін.

Щоб створити якийсь сервіс або партнерську програму потрібні великі знання і досвід, а от навчитися створювати прості сайти можна досить швидко. У цій статті я розповім, як швидко створити свій сайт, якщо немає певних знань. Безумовно, якщо розробка сайтів івано-франківськ займатиме багато часу, то можна звернутись до веб-студії в якій пограмісти на php напищуть сайт за 200-300 доларів. Проте давайте розглянемо як самому зробити сайт та гамалювати графіку замість веб-дизайну.

Створюємо сайт самі

Перш за все, хочу сказати, що наш сайт буде якісний і зручний, багатофункціональний і стійкий в плані безпеки. Движком сайту буде одна з кращих безкоштовних CMS - Drupal. Я вибираю друпал, так як цей движок підійде практично під будь-які сайти. Є безліч безкоштовних плагінів (доповнень), які розширять функціональність звичайного сайту, а також можна скачати безліч безкоштовних тем (шаблонів), які з легкістю додадуть будь-який дизайн сайту - такий, який ви самі побажаєте.

Ще один момент. Халявникам далі можна не читати. У вас на гаманці повинні бути 35 грн в місяць за хостинг). Погодьтеся, суми дуже маленькі, і я вважаю, розміщувати сайт на безкоштовному хостингу і з безкоштовним доменом третього, а то й четвертого рівня - несерйозною справою. Для несерйозних я пізніше напишу статтю як створити безкоштовний, але з обмеженим функціоналом і іншими мінусами.

Отже, щоб самостійно створити сайт, потрібно:

1) Придумати тему для сайту

Багато хто вже знає, про що буде їх майбутній сайт. Для тих, хто ще не визначився і не знає який сайт краще зробити, читайте у статті «На яку тему зробити сайт?»

2) Створити сайт на комп'ютері

Я завжди раджу новачкам, перш ніж купувати свій хостинг і домен, потренуватися створювати сайти на своєму комп'ютері. Особисто мені зручніше робити сайти спочатку на компі, а потім їх, вже готові, переносити на хостинг.

Для того, щоб навчиться створювати сайти на комп'ютері, потрібно:

- Встановити денвер.

- Навчиться ставити CMS Drupal на Денвер.

Після всього цього, ви навчитеся створювати Drupal сайти самостійно на своєму комп'ютері. Далі вам потрібно буде розібратися з цим движком, навчитися додавати записи і рубрики на сайт, навчиться міняти теми (шаблони сайту) і встановлювати необхідні плагіни. Все це досить просто і проблем виникнути не повинно.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Натяжные потолки в эпоху IT
IPhone 6 - заждались?
Особенности трудоустройства в столице для жителей других стран
Преимущества использования Joomla для создания сайтов
Свадебные платья из Китая оптом
Выбор и применение мебельной фурнитуры от компании "Норд"
Что собой представляют двери из стекла? Качественная мебель для ванной.
Преимущества и недостатки забора из сетки-рабицы
Установка систем отопления в Химках
Юридическая помощь в Челябинске

© ITware 2000-2016