RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

октябрь

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
2014 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

9 октября 2013 г

Робоча пошта з будь-якого пристрою на базі технологій Microsoft

Співробітники Efes Ukraine отримали можливість працювати з повнофункціональною робочою поштою з будь-якого місця та пристрою завдяки впровадженню поштової системи Microsoft Exchange 2010 та інших технологій Microsoft.

Efes Ukraine є одним з лідерів української пивної галузі, що входить до міжнародної групи Efes – 5-го найбільшого виробника пива в Європі. Раніше Efes Ukraine була частиною міжнародної компанії SABMiller і перехід під керівництво групи Efes влітку 2012 року зумовив потребу у створенні власної ІТ-інфраструктури, яка буде надійно захищеною від зовнішніх загроз, а також задовольнятиме потреби динамічно зростаючого бізнесу.

Обираючи між підключенням до глобальної централізованої корпоративної системи та створенням локальної інфраструктури, керівництво компанії вирішило обрати більш гнучкий локальний варіант, який дозволяє оперативніше реагувати на форс-мажори та підлаштовувати систему до потреб бізнесу. На базі технологій Microsoft, які є корпоративним стандартом компанії, було розроблене рішення, що дозволило працівникам працювати оперативніше – перевіряти робочу переписку та відповідати на листи, користуватися календарем та контактами з будь-якого пристрою.

«Електронна пошта, як система колективної взаємодії, грає величезну роль при обміні інформацією та прийнятті рішень, доступ до неї повинен бути легким і зручним та забезпечуватися з будь-яких пристроїв зв'язку – ноутбуків, планшетів, мобільних телефонів, що працюють на різних платформах. Впроваджена нами технологія Microsoft Exchange 2010 та ActiveSync задовольнила всі ці вимоги та дозволила користувачам отримувати корпоративну пошту на мобільні пристрої, що істотно полегшило процес прийняття рішень. Якщо раніше для цього потрібні були телефони та сервіс BlackBerry, то тепер пошта доступна практично на всіх сучасних мобільних телефонах і планшетах», – коментує Андрій Стрябков, Начальник відділу ІТ-інфраструктури Efes Ukraine.

Розроблене спільно з партнером ТОВ «АМІ» рішення передбачає розміщення поштового сервісу компанії на віртуальних серверах, що працюють на базі технології віртуалізації Hyper-V. Ця технологія дозволяє створювати кілька серверів у рамках одного потужного "фізичного" сервера і дасть компанії можливість в майбутньому впроваджувати нові сервіси без додаткових капітальний затрат на обладнання. Ще однією перевагою Hyper-V в порівнянні з традиційною інфраструктурою є надійна, безперебійна робота. Тепер у разі збою система автоматично переводиться з основного майданчика на резервний, і поштовий сервіс постійно доступний користувачам.

«За даними опитування, 54 % українських працівників приносять власні пристрої на робоче місце, і світові тенденції свідчать про те, що ця цифра буде лише рости. Технології Microsoft покликані допомогти нашим клієнтам забезпечити своїх співробітників доступом до робочих інструментів, які приносять їм максимальну продуктивність, з будь-якого місця та пристрою, не втрачаючи при цьому впевненості у безпеці та захищеності своєї ІТ-інфраструктури», – коментує Дмитро Турчин, керівник бізнес-групи Servers and Tools «Майкрософт Україна».

Процес впровадження нового рішення тривав близько місяця у фоновому для співробітників режимі, не впливаючи на бізнес-процеси компанії. Після впровадження поштового сервісу відділ HR отримав змогу додати фотографії працівників у глобальну книгу контактів Exchange, адже у великій і географічно розподіленій компанії співробітники рідко зустрічаються, і фотографії в контактах допомагають їм у спілкуванні.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

13 марта 2014 г

 • IDC: в 2013 году украинский рынок систем хранения данных вырос на 7,5 %

11 марта 2014 г

 • ADATA Technology выпустила обновленную версию прошивки для твердотельных накопителей
 • Вредоносное ПО, спам и фишинг – угрозы, с которыми компании сталкиваются наиболее часто

5 марта 2014 г

 • С новыми фотокамерами и аксессуарами Canon у каждого есть шанс превзойти себя

26 февраля 2014 г

 • Обновленное решение Kaspersky Security для мобильных устройств – теперь с поддержкой Windows Phone и Samsung SAFE
 • Vodafone и SoftBank тестируют Ericsson Radio Dot System
 • Проникновение смартфонов в сети life:) превысило четверть активной абонбазы оператора

18 февраля 2014 г

 • Ericsson и Kodiak представили облачный Рush-to-Тalk-сервис для европейских 4G-сетей
 • Безупречное исполнение: Kaspersky Internet Security получает высший балл от AV-TEST
 • АМИ подтвердила статус APC Premier Partner

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2014