RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

май

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

21 мая 2010 г

Завершила роботу Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання регулювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом»

20 травня завершила роботу Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання регулювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом», організована за ініціативи Національної комісії з питань регулювання зв’язку України.

Під час заключного пленарного засідання конференції учасники заслухали повідомлення керівників 6 секцій про результати роботи та прийняли резолюцію Міжнародної науково-практичної конференції, у якій, зокрема, йдеться:

1. Підтримати пропозиції щодо розширення повноважень НКРЗ з аналізу ринків телекомунікаційних послуг, визначення і регулювання операторів зі значною ринковою силою.

2. Підтримати роботу НКРЗ щодо лібералізації ринку телекомунікацій і впровадження реєстраційної основи здійснення діяльності у сфері телекомунікацій.

3. Активізувати роботу щодо впровадження новітніх технологій у телекомунікаціях, ефективного використання радіочастотного ресурсу та контролю якості телекомунікаційних послуг з метою максимального задоволення потреб користувачів.

4. Продовжити роботу щодо дослідження інформаційно-аналітичних систем у сфері регулювання галузі зв'язку та створення пілотних проектів електронних служб забезпечення діяльності національних регуляторів.

5. НКРЗ узагальнити пропозиції і побажання учасників конференції та максимально використовувати їх для підвищення ефективності регулювання частотного та номерного ресурсів, взаємоз’єднання телекомунікаційних мереж, вдосконалення тарифного регулювання та аналізу ринків телекомунікаційних послуг.

У ході засідання відбулося урочисте нагородження учасників конференції дипломами та грамотами Оргкомітету.

Учасники відмітили високий рівень організації і проведення конференції, відзначили важливість питань, які були розглянуті під час роботи секцій. Представники зарубіжних регуляторних органів поділилися своїми враженнями від конференції:

Олександр Чернаковс-Неймаркс - заступник директора Департаменту поштового зв’язку та електрозв’язку, начальник відділу якості послуг Комісії з питань регулювання масових комунікацій Латвійської Республіки:

- Завжди добре, коли відбувається професійна тусовка, коли багато високоосвічених професіоналів, з якими завжди приємно поспілкуватись та обговорити – це добре, та, мабуть, найприємніше на таких конференціях.

Інна Пат`янко - начальник відділу авторизації Департаменту поштового зв’язку та електрозв’язку Комісії з питань регулювання суспільних комунікацій Латвійської Республіки:

- Конференція була дуже цікавою. Найголовніше у цьому заході те, що ми мали змогу обмінятися думками, контактами, а також маємо можливість створити подальший діалог з конкретних питань. Ми із задоволенням приїдемо наступного разу. Свого часу, коли ми вступали до ЄС та створювали законодавчу базу - нам допомагали, тому і ми маємо бажання продовжити цю традицію допомоги.

Віргіліус Стунджія - заступник директора Департаменту нагляду за ринком Регуляторного органу зв’язку Литовської Республіки:

- Конференція, що відбулась, для мене особисто як представника литовського регулятора була дуже цікавою. Була можливість обмінятися думками, переглянути проблемні питання інших країн, зокрема, України, а також поділитися нашим досвідом у галузі електрозв’язку. Маю відзначити, що конференція організована на високому рівні.

Дразен Лючик - виконавчий директор Хорватське агентство з питань поштового зв’язку та електронних комунікацій:

- Перш за все, хочу висловити подяку організаторам за проведення конференції на високому рівні та можливість презентувати хорватського національного регулятора, а також обмінятися досвідом з представниками інших країн. Для мене завжди приємно бути присутнім тут, у Києві. Також дякую за традиційну слов’янську гостинність. Я гадаю, що це добрий початок взаємовідносин між нашими регуляторними органами.

Конференція стала міжнародним майданчиком для обміну досвідом, професійної та громадської експертизи новітніх підходів щодо вирішення актуальних питань регулювання у сфері телекомунікацій та використання радіочастотного ресурсу. У ході роботи на практиці був втілений принцип партнерства держави, бізнесу та громадянського суспільства.

У роботі конференції взяли участь представники Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, вчені та науковці головних наукових центрів та освітніх закладів у сфері телекомунікацій, оператори та провайдери телекомунікацій, громадських утворень, Голова та члени НКРЗ, керівники структурних підрозділів НКРЗ, Державної інспекції зв’язку, ДП «Український державний центр радіочастот», представники Міжнародного союзу електрозв`язку, регуляторних органів Австрії, Болгарії, Грузії, Киргизії, Латвії, Литви, Норвегії, Словаччини, Хорватії, профільних міністерств Азербайджану та Казахстану. Загалом у роботі конференції взяли участь понад 200 представників.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также в рубрике Отраслевые нормы и прецеденты

 

16 августа 2011 г

 • Незалежна Асоціація телерадіоМовників проведе у Ялті міні-конференцію «Нові медіа - нові помилки»

15 августа 2011 г

 • Samsung – самый любимый бренд украинцев

4 июля 2011 г

 • VERNA, совместно с Cisco и Veeam, провела семинар по актуальным решениям современной ИТ-инфраструктуры.

8 июня 2011 г

 • ДП «Українська мережа обміну трафіком» (UA-IX) готова до переходу на новий інтернет-протокол IPv6

7 июня 2011 г

 • Голова НКРЗ відповідає громадськості

26 мая 2011 г

 • Корпорация Symantec продолжает сертифицировать свои ИБ-решения для соответствия требованиям регулирующих органов

27 апреля 2011 г

 • «Киевстар» стал победителем первого тура Всеукраинского рейтинга «Добросовестные налогоплательщики - 2010»

22 апреля 2011 г

 • ІнАУ та Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації провели круглий стіл

7 апреля 2011 г

 • КАК ПРАВИЛЬНО ИСПОЛЬЗОВАТЬ АУТСОРСИНГ ДЛЯ ПОВЫШЕНИЯ ПРИБЫЛИ КОМПАНИИ?

31 марта 2011 г

 • Компания LG Electronics и Всемирная продовольственная программа ООН используют новейшие технологии в борьбе с голодом

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013