RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Засновник та акціонер компанії «Юнітрейд груп» («Авенчерс груп») повертається

Андрій Колодюк («Авечерс кепітал») розпочав процес повернення 45% акцій в компанії «Юнітрейд холдінг БВ» (Голландія). Згідно угоди, яка була підписана 23 лютого 2008 року між ним та іншими акціонерами компанії «Юнітрейд груп», він уступив свої акції в Голландській компанії в рахунок передачі йому акцій українських компаній, відомих девелоперському ринку під брендом «Тренд» та іншими відстроченими зобов’язаннями.

Але акціонери Володимир Колодюк та Володимир Добровольский не виконали умови договору. Після того, як в Голландії було здійснено всі необхідні процедури щодо переоформлення акцій компанії «Юнітрейд холдінг БВ» (Голландія), де, Андрій Колодюк у присутності адвокатів поставив свій підпис та передав 45% своєї частки іншим акціонерам, в Україні було сфальсифіковано судове рішення, за яким всі українські компанії, що належали Андрію Колодюку, опинилися у Володимира Колодюка та Володимира Добровольского.

У зв’язку з конфліктною ситуацією, що склалася на сьогодні – постійними неправдивими заявами Володимира Колодюка та його оточення, які знищують честь та ділову репутацію Андрія Колодюка та компаній Холдінгу, появою «куплених» судових рішень, неможливості чесним шляхом вийти з кризи, розпочато процес, за яким повернення 45% акцій в Голландській компанії дозволить Андрію Колодюку вирішувати питання по управлінню бізнесом всіх компаній Холдінга. З’ясування всіх обставин по кримінальній справі щодо шахрайських дій двох акціонерів компанії Володимира Колодюка та Володимира Добровольского дозволить Андрію Колодюку не тільки поновити справедливість та законним шляхом поновити себе у складі акціонерів Холдингу та претендувати на 100% частки Холдінгу, яка на законних підставах належить йому.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Продукция Fujitsu Siemens Computers награждена iF product design award 2009
life:) – четыре года привлекательных тарифов и инновационных услуг!
Трансформация дата-центров – главный приоритет для руководителей отделов ИТ в 2009 г.
В Великобритании и Ирландии внедрение видео стало насущной задачей бизнеса
Symantec анонсирует отчет Messagelabs Intelligence за январь 2009 года
Услуга «Интернет-помощник» от МТС-Украина поможет CDMA-абонентам компании
Инновационные HD-проекторы Epson EH-TW3000/ EH-TW2800– специально для домашних кинотеатров высокого разрешения
Официальный анонс и открытие регистрации на КРИ 2009
Portmone.com делает оплату заказов Oriflame проще
Весенние новинки Antec: корпуса Nine Hundred Two и NSK 4480 II/NSK 4480B II

© ITware 2000-2016