RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

июль

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

1 июля 2008 г

Оголошено ім'я переможця Гран-Прі конкурсу Canon Fan Foto

Лондон, 27 червня 2008 р. Компанія Canon оголосила, що переможцем Гран-Прі Інтернет-конкурсу для вболівальників Canon Fan Foto став фотограф-аматор із Чеської Республіки Ян Костал. Його фото під назвою "Брудний спортмайданчик, Бангладеш" (див. вище) було обрано групою експертів Canon та компанії Getty Images, провідного світового постачальника фотографій через Інтернет, за його перспективу, дію та загальну композицію.

Canon Fan Foto - це фотогалерея в Інтернеті та конкурс, який проводиться на офіцій¬ному веб-сайті турніру УЄФА ЄВРО 2008™ як частина офіційного спонсорування компанією Canon цієї події. Сайт було розроблено, щоб зафіксувати емоції футболу з перспективи футбольного вболівальника. На сайт можна завантажувати будь-які фото на футбольну тему, а відвідувачі сайту можуть оцінити фото, які сподобалися їм найбільше, за допомогою простої системи – "великий палець догори" або "великий палець донизу".

Як переможець гран-прі, Ян Костал отримав незабутні враження від можливості фотографувати, знаходячись поряд із футбольним полем, під час матчу чемпіонату Європи команд групи А Австрія – Німеччина у Відні. Ця унікальна можливість була єдиним шляхом, яким звичайна людина могла приєднатися до найкращих у світі фотографів-професіоналів поблизу лінії футбольного поля на матчі турніру УЄФА ЄВРО 2008™. Щоб фотографувати події на футбольному полі, Ян Костал також отримав цифрову дзеркальну фотокамеру Canon EOS 450D.

Стів Роуз, головний спортивний фотограф компанії Getty Images, каже: "Якість фотографій, надісланих на конкурс Fan Foto, була дуже високою, що свідчить про добре володіння учасниками конкурсу навичками фотографування, і багатьом сильні¬шим учасникам удалося зафіксувати емоції, мислі та дух гри. Фото Яна Костала, яке перемогло в конкурсі, демонструє відмінне використання світла, воно вирізняється серед інших знімків, а також підкреслює, що футбол є дійсно всесвітнім видом спорту, у який грають і яким насолоджуються в усьому світі, і це є найважливішим."

“Я одночасно є палким футбольним вболівальником і фотографом, тому цей приз став для мене дійсно подією всього життя. Я не тільки міг побачити матч Австрія – Німеч¬чина, знаходячись біля лінії поля, я також мав можливість удосконалити свої навички фотографування моєю новою цифровою камерою Canon та отримати корисні поради від провідного професійного спортивного фотографа. Я хочу подякувати Canon та УЄФА, цей приз став для мене мрією, яка перетворилася на реальність", - каже Ян Костал.

Ян Костал став одним із 11 фіналістів, відібраних групою експертів, усі вони отримали право на VIP-подорож на турнір УЄФА ЄВРО 2008™ та цифрову дзеркальну фотокамеру EOS 450D. Фотографії найкращих 11 фіналістів було зроблено різними фотокамерами, зокрема Canon PowerShot A520, Canon EOS 20D та Canon EOS 400D.

З початку його роботи в лютому цього року веб-сайт для вболівальників Canon Fan Foto (www.euro2008.com/canonfanfoto) відвідали понад 40 000 футбольних уболівальників, щоб переглянути галерею з понад 6 000 унікальних футбольних фотографій, що надихають, які було завантажено на сайт амбітними фотографами-аматорами.

Джеймс Лейпнік, голова відділу комунікацій і корпоративних зв’язків Canon Europe, зауважує: "Сайт Canon Fan Foto надихнув тисячі футбольних уболівальників по всьому континенті виявити свою уяву та творчість, надавши їм можливість зафіксувати за допомогою фотографії футбольні емоції та показати їх усім. Футбол є видовищним видом спору, який викликає сильні емоції, і ми пишаємося своєю причетністю до цієї чудової збірки футбольних фотографій."

Крім найкращих 11 фіналістів, інші футбольні вболівальники з усіх куточків Європи,

які завантажували на сайт свої фотографії, також виграли чудові призи від Canon. Кожний із учасників конкурсу, які надіслали найкраще фото тижня, що визначалося шляхом голосування відвідувачів сайту Fan Foto з усієї Європи, отримав фотокамеру Powershot SX100 IS. Під час футбольного чемпіонату відбувається етап конкурсу під назвою "Покажіть свій квиток", у якому один з уболівальників, якому пощастило завантажити

на сайт найнезвичайніший та найцікавіший знімок самого себе з квитком на будь-яку

з ігор чемпіонату УЄФА ЄВРО 2008™, виграє фотокамеру PowerShot SX100 IS.

Щоразу, коли відвідувач сайту завантажує на нього нове фото, компанія Canon робить внесок на суму одного євро для Червоного Хреста, свого офіційного партнера в гума¬нітарних проектах. Крім цього, коли відвідувачі сайту голосують за фото, яке їм сподобалося, Canon перераховує для Червоного Хреста 50 євроцентів. На сьогодні загальна сума, перерахована Canon для Червоного Хреста, перевищує 40 000 євро.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также в рубрике Выставки и акции

 

23 сентября 2013 г

 • Сегодня в Москве пройдет финальная схватка программистов Russian Code Cup 2013

29 августа 2013 г

 • Office 365 помогает в организации международных спортивных соревнований

17 июля 2013 г

 • НТУУ «КПИ» вместе с партнерами провел Восьмую международную открытую студенческую олимпиаду по программированию имени С. А. Лебедева и В. М. Глушкова KPI-Open 2013

20 марта 2013 г

 • Opera Software наградила победителей «Open Class programming competition 2013» – международного соревнования по спортивному программированию в Одессе

1 марта 2013 г

 • Награждение победителей финала Донецкой области ежегодного Всеукраинского чемпионата компьютерных талантов «Золотой Байт-5»

27 февраля 2013 г

 • Cossa.ru и "Одноклассники": SMM battle

7 февраля 2013 г

 • Подведены итоги отборочного тура конкурса «Технологии передачи данных в локальных и глобальных сетях»

28 сентября 2012 г

 • Kingston - официальный спонсор TECHLABS CUP UA 2012

17 сентября 2012 г

 • Сеть магазинов «DiaWest-Комп’ютерний світ» стала техническим спонсором киберфестиваля TechlabsCup

5 сентября 2012 г

 • ERP-решение от Microsoft борется за миллисекунды: опыт команды Формулы 1

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013