RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

май

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

27 мая 2008 г

МТС-Україна нагородила переможців конкурсу «Професіонали майбутнього 2008»

Київ, Україна – Оператор мобільного зв'язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT), спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством транспорту і зв'язку України, оголосила переможців програми «Професіонали майбутнього 2008».

23 травня 2008 року під час фіналу програми підтримки талановитих студентів були урочисто оголошені переможці конкурсу «Професіонали майбутнього 2008». Кращими проектами були визнані роботи студентських команд Одеської Національної Академії ім. Попова (1-е місце), Національного Університету «Львівська Політехніка» (2-е місце) і Донецького Національного Технічного Університету (3-е місце).

За умовами конкурсу головний приз – поїздку на міжнародну виставку новітніх телекомунікаційних технологій CeBIT-2009 – завоювали студенти Одеської Національної Академії ім. Попова. Наступного року 5 студентів цього вузу матимуть можливість одними з перших ознайомитися з інноваційними і прогресивними світовими досягненнями в області інформаційних і телекомунікаційних технологій. Призи за друге місце – ноутбуки – заслужено дісталися студентам Національного Університету «Львівська Політехніка», а призи за третє місце – сучасні мобільні телефони – завоювали хлопці з Донецького Національного Технічного Університету.

До Києва на відкритий захист з публічними презентаціями наукових проектів зібралися студентські команди дев'яти технічних вузів України. Для визначення кращих команд технічні фахівці МТС визначили тему конкурсу з урахуванням новітніх світових тенденцій розвитку телекомунікаційної сфери. Учасники конкурсу фактично виконували реальні технічні завдання, що стоять перед оператором мобільного зв'язку.

Півроку студенти профільних вищих учбових закладів України з Києва, Севастополя, Харкова, Дніпропетровська, Одеси, Донецька, Львова і Запоріжжя працювали над завданнями і проектами на тему «Побудова конвергентної багатофункціональної мережі на платформі NGN та її інтеграція з існуючими мобільними і фіксованими мережами України».

«Основна ідея програми «Професіонали майбутнього», яку ми починали в листопаді 2006 року спільно з Міністерством Освіти і Науки України і Міністерством Транспорту і Зв'язку України, – відродити освітньо-науковий потенціал України і створити національну програму підтримки талановитих студентів, яка б об'єднувала навчання, стипендії і стажування. Враховуючи результати минулого року та живий інтерес до програми цього року, можна з упевненістю сказати, що програма набуває велику популярність. Більш того, участь в програмі «Професіонали майбутнього» стає для вузів справою престижу, це відзначають самі учасники програми», – відзначила Наталія Береза, начальник по людських ресурсах МТС-Україна.

Проекти оцінювалися компетентною комісією, у складі якої були представники МТС-Україна, Міністерства освіти і науки України, Державного департаменту по питаннях зв'язку і інформатизації Міністерства транспорту і зв'язку України, Національній комісії з питань регулювання зв'язку України, представники галузі і дев'яти університетів-учасників програми.

«Надзвичайно важливим для професійного становлення нових спеціалістів є розробка ґрунтовних наукових праць і практика в реальних умовах, де вони змогли б застосувати свої теоретичні знання та набути практичного досвіду. Проект «Професіонали майбутнього», який втілює компанія МТС, є надзвичайно вагомим внеском у формування прошарку кваліфікованих кадрів у майбутньому. Більше того, участь у цій програмі є кроком до здійснення професійних цілей студентів», – відмітила Лідія Бібік, начальник управління праці і персоналу Державного департаменту з питань зв’язку та інформації Міністерства Транспорту України.

«Цей масштабний проект має надзвичайне значення для всього освітнього сектору України. Це перша національна програма підтримки студентів, що поєднує навчання, стипендії та стажування. Завдяки програмі «Професіонали майбутнього» учасники команд роблять свій перший серйозний крок на шляху до професійної самореалізації, по-перше, завдяки проведенню тривалої наукової роботи, по-друге за рахунок практики в реальних умовах у компанії МТС», – відмітив Віталій Осика, заступник начальника відділу природничої та технічної освіти.

«Галузь мобільних комунікацій в нашій країні дуже молода. Тому питання кваліфікованих кадрів, що мали б профільну вищу освіту та здатні були б вивести цей напрямок на якісно новий рівень, дуже гостре для України. Ми щиро вдячні МТС за організацію проекту «Професіонали майбутнього» та за підтримку молодих талановитих спеціалістів. Програма «Професіонали майбутнього» надасть студентам ґрунтовний досвід і впевненість у особистій та професійній затребуваності. Вважаю, що програма «Професіонали майбутнього» – це стратегічні інвестиції в майбутнє України», – відмітив Борис Ємельяненков, керівник науково-технічного управління Національної комісії з питань регулювання зв’язку.

Проекти учасників конкурсу оцінювалися по таких критеріях, як інноваційність, практичне значення, проектування, швидкість реалізації, презентація і здатність аргументоване захищати дослідницьку роботу.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также в рубрике Выставки и акции

 

23 сентября 2013 г

 • Сегодня в Москве пройдет финальная схватка программистов Russian Code Cup 2013

29 августа 2013 г

 • Office 365 помогает в организации международных спортивных соревнований

17 июля 2013 г

 • НТУУ «КПИ» вместе с партнерами провел Восьмую международную открытую студенческую олимпиаду по программированию имени С. А. Лебедева и В. М. Глушкова KPI-Open 2013

20 марта 2013 г

 • Opera Software наградила победителей «Open Class programming competition 2013» – международного соревнования по спортивному программированию в Одессе

1 марта 2013 г

 • Награждение победителей финала Донецкой области ежегодного Всеукраинского чемпионата компьютерных талантов «Золотой Байт-5»

27 февраля 2013 г

 • Cossa.ru и "Одноклассники": SMM battle

7 февраля 2013 г

 • Подведены итоги отборочного тура конкурса «Технологии передачи данных в локальных и глобальных сетях»

28 сентября 2012 г

 • Kingston - официальный спонсор TECHLABS CUP UA 2012

17 сентября 2012 г

 • Сеть магазинов «DiaWest-Комп’ютерний світ» стала техническим спонсором киберфестиваля TechlabsCup

5 сентября 2012 г

 • ERP-решение от Microsoft борется за миллисекунды: опыт команды Формулы 1

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013