RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Коніка Мінолта Україна прийняла участь у виставці «Поліграфія 2007»

Щорічна виставка присвячена поліграфії не залишає поза увагою останні новинки в сфері друкарства. Так і в цьому році виставка «Поліграфія 2007» зібрала провідних виробників друкарської техніки, серед яких була представлена компанія «Коніка Мінолта Україна».

Стенд компанії зібрав навколо себе багато відвідувачів виставки, які цікавилися як потужними системами, призначеними для поліграфії, так і офісними багатофунк¬ціональними сис¬темами та принтерами.

Найбільший інтерес викликала потужна повнокольорова сис¬тема bizhub PRO C6500e, яка демонструвалась в комплектації з пристроєм подавання паперу PF-601, буклетним фінішером FS-607 та зовнішнім RIP IC-303 (Fiery S450), який пропонувався за ціною внутрішнього IC-408 (Fiery X3e) для клієнтів, які під час виставки укладуть угоду на поставку bizhub PRO C6500. Слід зазначити, що акція дала свої результати і під час виставки було підписано контракт на придбання цієї системи з компанією „[Полімікс #22080]”.

Не менший інтерес викликали багатофункціональні повнокольорові системи нового покоління bizhub C550 та bizhub C353. Вони призначені для оперативної поліграфії та офісів, характеризуються високою якістю друку, а також швидкістю друку відповідно 45 і 35 стор./хв. в кольоровому та 55 і 35 стор./хв. в чорно-білому режимі. bizhub C353 було вперше представлено в Україні і ця система відразу ж знайшла своїх прихильників, що відзначилося першою проданою системою відразу зі стенду.

Не залишилися без уваги і продуктивна монохромна лазерна система bizhub 750, яка друкує зі швидкістю 75 сторінок за хвилину на папері щільністю від 50 г/м² до 200 г/м². Особливо вразила відвідувачів можливість якісного двостороннього друку саме на тонкому папері, оскільки часто вживані документи суворої звітності, які підготовлені на такому папері, тяжко піддаються обробці в друкувальних апаратах.

Також було представлено багатофункціональну кольорову систему magicolor 2490MF, яка задовольняє потреби невеликих офісів приватних осіб у кольоровому та монохромному друці, скануванні, копіюванні та надсиланні факсів.

Окрім багатофункціональних систем на виставці були представлені принтери magicolor 7450(формат А3+), bizhub C30P(формат А4) та bizhub C10P(формат А4). Ці принтери мають високу якість відбитків та спроможні повністю задовольнити потреби навіть найбільш вибагливих клієнтів.

По завершенню виставки були підбиті результати та відзначено великий інтерес відвідувачів до продукції [Konica Minolta #22081], що засвідчує високу якість та надійність багатофункціональних систем та принтерів.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Новая программа авторизации партнеров DESTEN
Прежде чем купить, можно "пощупать".
Oki Printing Solutions проводит мастер-классы в рамках выставки «Цветы и дизайн. Озеленение и благоустройство»
ABBYY Украина объявляет о начале продаж FlexiCapture 8.0 Professional
Поликом Про совместно с партнерами делится опытом организации защищенного взаимодействия и доступа
«Місце та роль ЗМІ у виборчих стратегіях політичних партій та блоків кампанії 2007 року»
CTI – партнер московской Cisco Expo-2007
«Энвижн Груп» представит решения по безопасности сетей операторов связи на Cisco Expo-2007
Новый партнер DIRECTUM - компания "РАСТАМ-ИТ"
CMS система Energine будет доступна всем желающим

© ITware 2000-2016