RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Клієнтам People.net – телефони Motorola!

Перший український національний оператор телекомунікаційних послуг третього покоління PEOPLEnet підписав угоду про співпрацю із провідним світовим виробником 3G телефонів, компанією Motorola, що дозволить PEOPLEnet значно розширити модельний ряд телефонів і вдовольнити смаки найвибагливіших клієнтів.

Вже зараз клієнти PEOPLEnet можуть відчути всі переваги послуг зв’язку третього покоління, обравши серед телефонів від таких виробників як LG, Pantech, ZTE. Найближчим часом модельний ряд поповниться сучасними і стильнимии телефонами від Motorola. Телефони для мереж третього покоління мають збільшену функціональність, завдяки чому клієнти можуть повною мірою використовувати можливості, які надає PEOPLEnet.

RAZR V3C – телефон в елегантному тонкому металевому корпусі, GSM-аналог якого час вже знайомий українським споживачам . А відтепер Рейзер доступний і в мережі 3G!

KRAZR Крейзер – неймовірно сучасний з роширеною функціональністю телефон тепер можна отримати і в стандарті 3G. Це надійний партнер який принесе максимум задоволення від спілкування не лише голосом, а й у мережі Інтернет!

Та найближчим часом з’являться нові моделі телефонів, які зможуть задовольнити любого найвибагливішого користувача.

Вартість телефонів співрозмірна із вартістю GSM-аналогів на ринку. Всі телефони Motorola матимуть меню українською або російською мовою, пройдуть сертифікацію у повній відповідності із вимогами українського законодавства.

Придбати 3G телефони Motorola можна буде в Центрах обслуговування клієнтів PEOPLEnet, а також в салонах провідних спеціалізованих мереж. Виробник надасть гарантію не менше одного року і сервісне обслуговування.

«Можливості нашої мережі величезні, тому першочергове завдання для себе ми вбачаємо в тому, щоб зробити користування зв’язком нового покоління для наших клієнтів максимально повним та зручним. Безумовно, підписання контракту із компанією Motorola, лідером ринку 3G телефонів є дуже важливою подією не лише для PEOPLEnet, а й для для 3G ринку вцілому», – розповідає генеральний директор компанії «Телесистеми України» Віталій Ворожбит.

«Сьогодні Motorola пропонує сучасне та особливе портфоліо телефонів на ринках зв’язку нового покоління, яке вже здобуло своїх прихильників у світі. І мені особисто приємно, що відтепер настала черга України. З нашої точки зору, Україна має великий потенціал – в країні вже з’явилися більш вибагливіші користувачі, яким необхідно отримувати розширений спектр можливостей від свого мобільного телефону. І відтепер у них є нагода користуватись новими, якісними послугами з’вязку та севісів. Motorola постійно розширює свій модельний ряд. В майбутньому для мереж 3G з’являться нові розробки , та з великим задоволенням ми зможемо представити їх українським користувачам - клієнтам PEOPLEnet», - додає регіональний менеджер представництва Motorola GmbH в Україні Олена Кліменкова.

Підписання угоди про довготривалу співпрацю із Motorola свідчить про наміри оператора PEOPLEnet розвивати ринок зв’язку третього покоління і надавати більше можливостей своїм клієнтам.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Российский оператор ASVT применяет решения IP-телефонии Comverse в новой сети NGN
Асоціацію ІТ-дистриб’юторів прийнято складу Ради національних асоціацій товаровиробників
Идеальное решение для телевидения и видео: Внешний ТВ-тюнер Compro VideoMate V300 с поддержкой HDTV 1080i
III всеукраинская конференция «Практика оптимизации управления проектами с применением Spider Project».
"Теленор" никогда не отдаст "Киевстар"
Автомобиль в придачу к телефону Samsung
Флеш-драйв 8 Гбайт от GOODDRIVE
В Украине впервые проводится студенческая Олимпиада Cisco
ООО «Сиско системс» выступит официальным спонсором семинара «Корпоративные информационные системы для предприятий и организаций Санкт-Петербурга»
Результат CRM-Консультирования в СО «Ильичевское».

© ITware 2000-2016