RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Мультимедійний конкурс для молоді

Компанія [Ericsson #15414] 21 квітня 2006 року розпочала відкритий конкурс серед студентів і аспірантів вищих навчальних закладів України на найкращу ідею мультимедійного додатка на основі протоколу SIP (протоколу для телефонії та інтернет-конференцій) та IMS (платформи підтримки мультимедійних додатків).

Конкурс проводиться вже третій рік поспіль і традиційно проходить під патронатом Державного департаменту з питань зв’язку та інформатизації.

Для розробки ідеї створення мультимедійного додатка учасникам конкурсу пропонується проаналізувати наявний або потенційний ринок неголосових послуг для абонентів мобільного зв’язку і запропонувати ідею нового додатка на основі протоколу SIP (IMS). Учасники мають обґрунтувати доцільність проекту з погляду потенційної привабливості для операторів зв’язку та абонентів, визначити основні цільові сегменти користувачів цього додатка. Під час розробки додатка конкурсанти повинні врахувати можливості його реалізації на платформах J2ME і Win32 без обмеження використання таких стандартних сервісів, як IMS Push-to-Talk, IMS weShare, Presence тощо. Крім інноваційності й оригінальності виконання проекти учасників конкурсу мають бути чітко орієнтовані на визначений сегмент абонентів в одному з регіонів України.

За найкращу ідею визначено премію в розмірі 10 тис. грн. Автори інших двох робіт, які розділять між собою друге і третє місця, отримають премію в розмірі 5 тис. грн кожен. Окрім грошових призів переможці отримають передплату на провідні видання інформаційного спонсора заходу – Видавничого дому «СофтПрес», а також цінні подарунки.

Конкурсні роботи приймаються до 1 жовтня 2006 року. Урочисте вручення премій переможцям відбудеться в Києві 17 листопада під час святкування Дня студента.

Про умови конкурсу докладніше на сайті: www.ericsson.com/ua/ericsson/ students/.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Конкурс інноваційних проектів
«Київстар»: стабільне зростання доходності
Бізнес-тренінги для зв’язківців
У домені .UA – без змін
Інформатизація відомств триває
Молодь і новітні технології
DataLux: обслуговування по-новому
Перший сервіс від Beeline
Питання відео-конференц-зв’язку
Майбутнє мобільного телебачення

© ITware 2000-2016