RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Конкурс інноваційних проектів

У рамках Всеукраїнської програми підтримки та розвитку інновацій розпочався конкурс інноваційно-технічних проектів «Ідеї – в життя!», який триватиме до 2 червня 2006 року.

На конкурс приймаються проекти за напрямками: комунікації (технології мобільного та немобільного зв’язку), Інтернет і мережі, комп’ютерне програмне забезпечення, комп’ютерне апаратне забезпечення, комп’ютерна (інформаційна) безпека.

За результатами конкурсу організатор забезпечує фінансування (крім призового фонду), промислове впровадження та подальше просування на ринок. Переможець має можливість (за умови його згоди) стати співвласником підприємства, організованого для реалізації його інноваційного проекту та виробництва високотехнологічної продукції на його основі. Кількість конкурсних проектів від одного учасника – не обмежена, участь у конкурсі є безкоштовною. Призовий фонд становить $50 тис. Організатором конкурсу виступив міжнародний фонд «Техноміст» за підтримки Науково-дослідного інституту інтелектуальної власності Академії правових наук України, Українського центру інноватики та патентно-інформаційних послуг, асоціації «Укрінтерстандарт», Центру розвитку малого бізнесу «Харківські технології» та Видавничого дому «СофтПрес».

События, мнения, комментарии

Смотрите также

«Київстар»: стабільне зростання доходності
Бізнес-тренінги для зв’язківців
У домені .UA – без змін
Інформатизація відомств триває
Молодь і новітні технології
DataLux: обслуговування по-новому
Перший сервіс від Beeline
Питання відео-конференц-зв’язку
Майбутнє мобільного телебачення
Стільниковим операторам – нові мережні коди

© ITware 2000-2016