RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Стратегічне партнерство компаній

Компанія Nortel 8 липня підписала дистриб’юторський контракт із DataLux, тим самим відкривши новий канал роботи з малим і середнім бізнесом.

За умовами контракту [DataLux #8810] стає офіційним дистриб’ютором повного спектра продукції Nortel для локальних мереж на території України. Планується підтримувати запаси найбільш актуальних продуктів [Nortel #8811] на складі в Києві, і системних інтеграторів. Очікується, що співробітництво компаній сприятиме активному просуванню продукції Nortel в Україні. За словами генерального директора Nortel із корпоративних продажів у Росії, СНД і країнах Балтії Володимира Смирнова, це перша дистриб’юторська угода компанії в Україні. При її реалізації передбачається збільшення обсягу продажів у розмірі 25 % протягом першого року. А в перспективі очікується 50 %-вий приріст продажів.

Спеціалісти DataLux і Nortel планують надавати партнерам технічні консультації та підтримку щодо розробки комплексних проектів. Нові замовники зможуть здійснювати тестування обладнання Nortel на своєму майданчику. У найближчих планах компаній – проведення серії тренінгів із продажів техніки Nortel і сертифікація партнерів. Маючи чимало перспективних рішень, Nortel у першу чергу планує на українському ринку брати участь у впровадженні IP-телефонії для Верховної Ради, Кабінету Міністрів України, митниці та інших державних органів, а також для компаній [UMC #8812], [«Київстар GSM» #8813], [«Голден Телеком» #8814].

События, мнения, комментарии

Смотрите также

«Дочка» компанії ЗМ – в Україні
Інформатизація кредитних спілок
е-підпис на фондовому ринку
ПЗ для освіти – дешевше
Укрпошта: підготовка до валютних операцій
Тендери: дорогу телекомунікаціям
Готуємося до визначних подій
Інформація від Вищої атестаційної комісії
НКРЗ коригує взаєморозрахунки
Операція “антитерор”

© ITware 2000-2016