RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Тендери: дорогу телекомунікаціям

Низка державних установ оголосили про проведення відкритих тендерів щодо постачання телекомунікаційного обладнання й засобів зв’язку та надання послуг доступу до Інтернету.

Так, Національний банк України оголосив тендер на закупівлю програмних та апаратних засобів для модернізації ВАТС «Meridian 1» (десять позицій). Згідно з умовами його проведення, постачання та виконання робіт заплановано на серпень поточного року. Дата подання пропозицій – 4 серпня.

Міністерство оборони України проводить конкурси на закупівлю низки телекомунікаційного обладнання для транкінгового зв’язку діапазону 403–430 МГц: базова станція (одна позиція), портативна радіостанція (157 позицій), автомобільна радіостанція (шість позицій). А також акумуляторні батареї для портативних радіостанцій на 1200 мА/год. (314 позицій) і додаткове обладнання (дві позиції). Крім того, міністерство проводить тендер на закупівлю станції супутникового зв’язку (дві позиції). Згідно з умовами проведення цих тендерів, постачання та виконання робіт по кожному заплановано на серпень-грудень 2005 року. Дата подання пропозицій – 18 серпня.

Тендер на закупівлю засобів зв’язку (чотири позиції) проводить Військова частина А1193 МО України. Постачання та виконання всіх робіт – серпень-грудень 2005 року, а дата подання пропозицій – 9 серпня.

Тендер на послуги доступу до Мережі оголосили Національний банк України та Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут». Згідно з умовами їх проведення, постачання й виконання робіт для першого тендера заплановано з серпня 2005 року по серпень 2006 року, для другого – серпень-грудень поточного року. Дати подання тендерних пропозицій – 21 липня та 28 липня відповідно.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Готуємося до визначних подій
Інформація від Вищої атестаційної комісії
НКРЗ коригує взаєморозрахунки
Операція “антитерор”
Знову на часі питання безпеки
Інформатизацію шкіл забезпечать державний та місцеві бюджети
Союз двох потужних гравців
Флэш-плейеры Sony усилили конкуренцию с iPod Shuffle
Альянс по борьбе с программами-шпионами вышел на тропу войны
PalmOne сменила имя и логотип

© ITware 2000-2016