RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




29 вересня 2009 року відбувся практичний семінар «Економічні умови взаємоз’єднання в мережах мобільного зв’язку України»

29 вересня 2009 р. за ініціативою Національної комісії з питань регулювання зв’язку України за підтримки Telenor Group відбувся одноденний практичний семінар «Економічні умови взаємоз’єднання в мережах мобільного зв’язку України». Семінар проводили провідні фахівці Frontier Economics.

У семінарі взяли участь члени НКРЗ Артюшенко Л.В., Пащук В.П., представники апарату НКРЗ, Державної адміністрації зв’язку Мінтрансзв’язку України, громадських об’єднань операторів та провайдерів телекомунікацій, представники ринку телекомунікацій та ЗМІ.

Основна мета семінару – надання пропозицій щодо орієнтовного плану дій для запровадження ставок та тарифів за завершення з’єднання на основі собівартості в Україні.

Учасники семінару обговорили результати дослідження компанії Frontier Economics “Ставки за завершення з’єднання в мережах мобільного зв’язку України”, розглянули загальноприйняті підходи до встановлення регульованих ставок на завершення з’єднання, основні моделі розрахунку витрат, переваги та недоліки моделей встановлення розрахункових такс за взаємоз’єднання.

Значимість семінару для України полягає у формуванні європейського підходу до встановлення ставок і тарифів за взаємоз’єднання мереж, у створенні прозорих та прогнозованих умов для розвитку ринку телекомунікацій.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

«Квазар-Мікро» обирає нову стратегію розвитку «Квазар-Мікро» (КМ) оголосив про свої плани розвитку.
Opera для Nintendo Wii стала бесплатной
Освоение РЧР Украины и Новый офис Ассоциации
Группа Queen снова входит в историю музыки, выпуская альбом Absolute Greatest
Компания АМИ совместно с Autodesk продолжают популяризировать легальное ПО
Продолжается отборочный тур всеукраинского чемпионата по компьютерным технологиям "Золотой байт".
Nokia и Nokia Siemens Networks поддержат разработку в России открытого ПО
Компания «Е-Консалтинг» получила специализацию Microsoft Dynamics NAV
Центр технической поддержки Softline модернизировал IT-структуру «ХК Топфлор-инвест»
Учебный центр Softline получил награду CEE Partner Award

© ITware 2000-2016