RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Колись – за партою, тепер – за кавою

В Україні народилось нове свято – День Однокласників

Цього року, крім Першого дзвоника, в Україні з’явилось нове яскраве осіннє свято, пов’язане зі школою, але для дорослих, – День Однокласників. 12 вересня Аромоксамит кави Якобз Монарх допоміг багатьом давнім друзям зустрітись та поспілкуватись як ніколи до цього. Гостями першого в Україні Дня Однокласників стали понад 17 000 відвідувачів.

При вході до НК «Експоцентр України», де відбулося святкування, кожен із гостей отримав спеціальну позначку з номером його школи. Завдяки цьому ще здалеку можна було впізнати своїх і навіть товариші з різних куточків країни, які не бачилися зі шкільних років, легко знаходили одне одного. До того ж можна було домовитись про побачення біля Фонтана Зустрічей або залишити повідомлення для тих, з ким навчався, на спеціальній шкільній дошці біля входу чи прямо на асфальті. А після зустрічі (запланованої заздалегідь або, навпаки, приємно несподіваної) спілкування продовжилося в одній із затишних кав’ярень під гарну музику.

Серед тисяч тих, кого привабила чарівна сила Аромоксамиту, було й багато зірок: Океан Ельзи, Скрябін, Гайтана, Друга Ріка та Man Sound. Вони не тільки порадували своїми піснями, а й поділилися власними шкільними та студентськими спогадами. Як зазначили гості, свято, створене Якобз Монарх, суттєво відрізнялось від звичайного концерту, адже цікаво було не тільки біля сцени. Кожен міг відчути себе зіркою у караоке-кафе, взяти участь у численних шкільних конкурсах і просто приємно провести час з друзями в арт-кав’ярні. А з тими, хто хотів пригадати випускний бал, викладачі школи Чапкіса ділилися своїми танцювальними секретами, і сила Аромоксамиту зближувала пари в чарівному вальсі чи пристрасному танго. Можна було й поповнити шкільний фотоальбом новими світлинами, сфотографувавшись з друзями в інсценованому класі – за партою чи біля дошки. Велику популярність мали майстер-класи бариста – знавця кавових рецептів, який навчав заварювати Аромоксамитовий напій так, щоб найповніше розкрити його духмяні властивості.

Цілком імовірно, що святкування Дня Однокласників стане доброю щорічною традицією і ми ще будемо вітати друзів з Днем Однокласників, як вітаємо з Новим роком.

Ірина Шандарівська, директор з маркетингу «Крафт Фудз Україна» – компанії-організатора свята, зазначає: «Зовсім не обов’язково чекати наступного Дня Однокласників, щоб побачитися знову, адже Аромоксамиту кави Якобз Монарх під силу зближувати друзів набагато частіше, збираючи їх на теплі зустрічі, створюючи приязну атмосферу для щирих розмов».

Дізнатися більше про перший в Україні День Однокласників Ви можете на сайті www.jacobs-odnoklasnyky.com.ua

События, мнения, комментарии

Смотрите также

3Com создаёт архитектуру сетевой безопасности с новыми VPN-брандмауэрами H3C для защиты сети и дата-центров
Жюри AWARD.kz 2009 возглавит Александр Ольшанский
Beeline предлагает бесплатную доставку SIM-карт с номерами на выбор
УкрНЦ РИТ переносит в Украину международный опыт обучения ERP-системам
Руководителем Проекта 4-я осенняя международная конференция Wireless Ukraine назначен Соболев Олег
«БазэлЦемент» защищается от вирусов благодаря Dr.Web Enterprise Suite
Конференция «IT service & security management -2009. Управление ИТ - вчера, сегодня, завтра»
Компания Proxim Wireless сообщает о Программе гарантированной совместимости своих продуктов с финальной версией беспроводного стандарта связи 802.11n
AMD анонсирует технологию VISION и выпускает платформы нового поколения для массовых и ультратонких ноутбуков
НКРЗ тимчасово призупиняє розподіл національних ідентифікаційних кодів мереж призначення "089Х"

© ITware 2000-2016