RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Турбошвидкість Інтернет з Opera 10

Остання версія нашого браузера містить різноманітні новинки, які допомагають максимально ефективно використовувати Інтернет

Осло, Норвегія - 1 вересня 2009 року - компанія Opera Software презентувала фінальну версію браузера Opera 10. Серед решти типових веб-браузерів Opera 10 вирізняється наявністю інноваційних функцій, які подаються в сучасному стильному інтерфейсі. Браузер Opera 10 - абсолютно безкоштовний. Він підтримує 43 мовні версії, у тому числі й українську, і працює на платформах Windows, Mac та Linux. Цей найбільш інноваційний у світі браузер можна завантажити з веб-сайту http://www.opera.com/.

Три основні речі, які слід спробувати в Opera 10

1. Opera Turbo - нова технологія стиснення, яка вирішує проблему нешвидкісних Інтернет-підключень.

Коли ви перебуваєте у відрядженні, використовуєте для нетбука картки 3G або зіткнулися з проблемою повільного Wi-Fi-підключення, Opera Turbo суттєво пришвидшить вашу роботу в Інтернеті.

Якщо мережа працює повільно, просто увімкніть Opera Turbo і переглядайте Інтернет-сторінки зі швидкістю широкосмугового підключення. Opera Turbo автоматично визначає рівень мережевої швидкості. Після увімкнення технологія Opera Turbo починає виконувати стиснення веб-сторінок, щоб зменшити обсяг передачі даних з огляду на повільне підключення.

Випробуйте Opera Turbo просто сьогодні. Наші лабораторні випробування показали, що Opera Turbo забезпечує до восьми разів швидше користування Інтернетом в умовах повільного підключення, ніж інші браузери.

Для скандинавських користувачів застосування технологій стиснення - це справжня одержимість. Перегляньте відео про дещо інший підхід до технології Opera Turbo: http://www.youtube.com/watch?v=tYEUFwJXVvw

2. Сучасний стильний інтерфейс

Такого браузера Opera ви ще не бачили. Для Opera 10 ми розробили модернізований і стильний інтерфейс. Висококласний дизайн доповнює високий рівень функціональності браузера Opera, забезпечуючи максимальну ефективність роботи в Інтернеті.

3. Вдосконалені можливості використання вкладок

Opera продовжує шукати нові способи застосування вкладок В Opera 10 вас здивує можливість зміни розміру панелі вкладок: просто потягніть її краї або двічі клацніть мітку-маніпулятор - і браузер відобразить всі відкриті вкладки у вигляді мініатюр.

Підказка. В Opera 10 візуальні вкладки розташовуються вгорі екрана, однак їх також можна розмістити з боків або знизу. Спробуйте скористатися браузером Opera на широкоекранному моніторі.

Opera 10 містить також інші вдосконалення, як сприяють максимально ефективному використанню Інтернету.

- Швидкій набір для великих моніторів

Інтернет переповнений імітаціями функції швидкого набору браузера Opera. Тепер у вас є нагода скористатись оригіналом. Користуєтесь великим монітором? Встановіть для функції швидкого набору значення розміру 5x5. Доступні також інші розміри. У функції швидкого набору ви можете налаштовувати улюблені зображення як фонові.

- Автоматичні оновлення для підсилення безпеки

Opera 10 виконує оновлення автоматично, тож ви завжди користуватиметесь найновішою версією. Нашим користувачам доступні переваги найновіших функцій і значних здобутків Opera у сфері гарантування безпеки користування Інтернетом. Щоб переглянути статистичні дані, відвідайте сторінку secunia.com.

- Перевірка правопису

Більше жодних помилок! Введіть текст у будь-якому полі або в нашому клієнті електронної пошти - і грамотний правопис вам забезпечено. Функція перевірки правопису підтримує 51 мову і використовує популярний формат словника відкритого коду Hunspell.

- Вдосконалені функції електронної пошти на модернізованому клієнті

Не просто огляд Інтернет-сторінок Для максимальної продуктивності роботи Opera забезпечує миттєвий доступ до електронної скриньки завдяки вбудованому клієнту електронної пошти. Opera Mail передбачає численні можливості щодо впорядкування та пошуку повідомлень і контактів. В Opera 10 функції Opera Mail працюють ще швидше та ефективніше. Нова функція перегляду тем полегшує впорядкування переписки. На додаток до вбудованої функції перевірки правопису, Opera 10 забезпечує високу функціональність клієнта електронної пошти та Інтернет-браузера - все в одному.

- Продумана основа

Швидкість Інтернету - це комплекс багатьох факторів. Ми вдосконалили загальну швидкість Opera, завдяки чому браузер став швидше працювати із місткими веб-сторінками, такими як Gmail. Opera 10 на 40% швидше завантажує веб-сторінки, ніж Opera 9.6... І це без використання технології Opera Turbo. Браузер Opera не лише швидкий і простий у використанні, він ще й інтелектуальний. Наша оптимізована функція керування адаптивною пам'яттю забезпечує можливість економії пам'яті, якщо її недостатньо, і навпаки - у разі наявності вільних ресурсів пам'яті застосовує їх для вдосконалення продуктивності роботи.

- Іграшки для веб-розробників

Веб-розробники можуть погратися з останніми оновленнями Opera Dragonfly і скористатися вбудованими інструментами для веб-розробки. Opera Dragonfly, доступна 36 мовами, тепер передбачає можливість редагування моделі DOM і перевірки заголовків HTTP. Opera 10 має 100% відповідність стандартам ACID3 і підтримує веб-шрифти CSS3, завдяки чому браузер готовий до роботи у будь-який момент, коли до вас прийде натхнення.

"Працівники компанії Opera завжди докладали чимало зусиль для пошуку нових шляхів оптимізації користування Інтернетом, - зазначив головний виконавчий директор компанії Opera Йон фон Течнер. - Opera Turbo - це наш останній винахід, і ми гадаємо, всім варто спробувати ним скористатися, оскільки кожен із нас певною мірою стикається з проблемою повільного Інтернету. Тепер рішення цієї проблеми знайдено, і воно абсолютно безкоштовне. Ми раді презентувати світу браузер Opera 10 і сподіваємось, що ще більше людей відкриє для себе те, у чому вже переконалися 40 мільйонів користувачів: з Opera користування Інтернетом є безпечнішим, зручнішим та цікавішим".

Браузер Opera 10 підтримує 43 мовні версії, у тому числі й українську, і працює на платформах Windows, Mac та Linux. Він доступний для абсолютно безкоштовного завантаження на веб-сайті http://www.opera.com/.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Отчетная пресс-конференция Академии АйТи: «Время эффективных решений»
ЕЕВС Telecom&Broadcasting
Beeline подключил к Интернету школы в Запорожье
INTEL ОЖИДАЕТ УВЕЛИЧЕНИЯ ДОХОДА И ВАЛОВОЙ ПРИБЫЛИ В III КВАРТАЛЕ 2009 Г.
"Лаборатория Касперского" сообщает о патентовании в России пяти передовых технологий
Intel заботится об окружающей среде
Новые возможности для участников программы лояльности «BUSINESS Плюс» − электроника из Интернет-магазина Protoria!
Львовские и киевские «Профессионалы будущего» осваивают будущую профессию в МТС-Украина
Министр связи РФ ответит на вопросы интернет-пользователей
Впервые инструктор Сетевой академии Cisco из Украины получил сертификат CCIE

© ITware 2000-2016