RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Exchange Server 2010 Release Candidate доступний для тестування IT-спільнотою

Microsoft оголошує про завершення розробки основних функцій Exchange Server 2010 та випуск версії Release Candidate, яка доступна для завантаження всім бажаючим.

На даний момент бета-версію Exchange 2010 випробовує понад 10 млн. користувачів в усьому світі. Це найширша програма тестування серверних бета-версій в історії Microsoft. Такий підхід дозволяє Microsoft постачати надійні рішення, готові для використання у корпоративному середовищі.

Згідно зі звітом дослідницької компанії Ferris ринкова частка Exchange у світі в 2008 році склала 65%, та, згідно з останніми повідомленнями, ця частка продовжує зростати, оскільки протягом останнього року понад 4,7 млн. користувачів перейшли на використання Exchange. Річні доходи корпорації від продажів Exchange досягли цифри у 2 млрд. дол. Якщо б цей бізнес був відокремлений, він займав би 9 місце серед найбільших компаній – виробників програмного забезпечення. Очікується, що найсучасніша версія Exchange 2010 розвине досягнутий успіх.

Серед цікавих нових функцій Exchange Server 2010 Release Candidate наступні:

· Підтримка Windows Server 2008 та Windows Server 2008 R2: Exchange Server 2010 RC відтепер підтримується 64-бітними версіями Windows Server 2008 та Windows Server 2008 R2.

· Простий перехід з Exchange Server 2010 Release Candidate на Exchange Server 2010 RTM: Можна починати планувати розгортання середовища Exchange Server 2010, з подальшим переходом на фінальну версію, яка очікується пізніше цього року. Після встановлення Release Candidate не потрібно буде перевстановлювати сервери або змінювати конфігурації Exchange. Це зекономить час та дозволить приступити до оцінки можливостей останньої версії продукту вже зараз.

· Співіснування з Exchange Server 2007 та Exchange Server 2003: Якщо поточне ІТ-середовище включає Exchange Server 2007 або Exchange Server 2003, то Exchange Server 2010 Release Candidate можна розгорнути паралельно з однією або обома попередніми версіями. Це дасть можливість почати планувати апгрейд, протестувати різні сценарії використання та випробувати переваги останньої версії продукту. Для паралельної роботи з Exchange Server 2007 знадобиться Service Pack 2 (SP2), який буде доступний пізніше цього місяця.

За додатковими технічними подробицями звертайтесь до розділу “What’s new in Exchange 2010” сайту Microsoft TechNet.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Cisco предлагает участникам киевской Cisco Expo-2009 новые возможности для общения и обмена опытом
AMD становится лидером на рынке ноутбуков с дискретным графическим решением благодаря высокопроизводительным процессорам ATI Mobility Radeon™1
ФЕСТИВАЛЬ DJUICE MUSIC DRIVE 2009 – МУЗЫКА НОН-СТОП!
В Харькове Beeline подключил к домашнему Интернету новый район
GN NETCOM: НОВОЕ НАЗНАЧЕНИЕ УСИЛИТ ПОЗИЦИИ КОМПАНИИ В РОССИИ И УКРАИНЕ
Huawei и Vodafone Германия подписали Меморандум о совместном тестировании LTE
Почта Mail.ru стирает границу между бумажными и электронными письмами
Праздник совершеннолетия независимой Украины на WAP-портале МТС
Vega ввела возможность оплаты услуг связи с корпоративного сайта
Компания F1Center – уполномоченный сервисный провайдер MSI

© ITware 2000-2016