RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




МТС запустила електронне видання для бізнес-клієнтів

Київ, Україна – Оператор мобільного зв'язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT), оголосила про випуск першого номеру електронного видання для бізнес-клієнтів – «Діалог Бізнес».

Видання, що розсилається ключовим абонентам компанії, створене в рамках стратегії компанії з поліпшення якості обслуговування клієнтів. «Діалог Бізнес» містить інформацію про нові послуги й тарифи МТС для бізнес-сегменту, антикризові поради, зокрема як оптимізувати витрати на мобільний зв'язок, новини компанії, інтерв'ю з партнерами, поздоровлення та іншу корисну інформацію.

«Наш новий проект покликаний налагодити ще тісніший діалог між МТС і бізнес-клієнтами, адже ні для кого не секрет, що нашими послугами користуються більше 60% компаній, підприємств і держструктур України. Бути лідерами ми прагнемо і в області обслуговування, щоб зробити його ще кращим, випереджаючи запити й потреби клієнтів. У нашій компанії відбувається багато цікавих подій, які ми хочемо донести до бізнес-аудиторії за допомогою видання «Діалогу Бізнес». Наприклад, ми провели реструктуризацію системи обслуговування корпоративних абонентів з метою підвищення якості обслуговування в сегменті малого і середнього бізнесу.

Основне завдання нового проекту – дати абонентам максимум корисної інформації і при цьому заощадити час, який витрачається на її пошук», – прокоментував новину Вадим Савченко, директор з продажу та абонентського обслуговування МТС-Україна.

Електронний формат видання зручний для оперативного розповсюдження і несе в собі екологічну складову, дозволяючи економити папір.

Завантажити «Діалог Бізнес» можна на сайті компанії за адресою:

http://corp.mts.com.ua/ukr/dialog.php

Окрім «Діалогу Бізнес», МТС впродовж декількох років випускає «Діалог» – видання для приватного сегменту. Завантажити свіжий номер «Діалогу» можна за адресою: www.mts.com.ua/ukr/dialog.php.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Zain, Ericsson и GSMA объединяют усилия для спасения жизней, выступая с инициативой обеспечения защиты и безопасности на озере Виктория
Компания-интегратор "Комплексные решения" получила эксклюзивный статус Tiger Master Dealer в Украине
ОАО "НижневартовскНИПИнефть" приступает к комплексной автоматизации
Ещё одна компания стала официальным дистрибьютором продукции Hewlett-Packard в Украине
Штраф со скидкой!
ATEN представляет программно-аппаратный комплекс для удаленного управления сетью серверов
Softline Venture Partners провел «облачный» конкурс на iCamp 2009
Центр информационной безопасности Softline выделил направление защиты персональных данных
Пользователи Opera Mini просматривают более 10 млрд. веб-страниц в месяц
ВЫСОКАЯ СТОИМОСТЬ ПРОСТОЕВ И СТРОГИЕ ТРЕБОВАНИЯ КО ВРЕМЕНИ ВОССТАНОВЛЕНИЯ ВЫНУЖДАЮТ КОМПАНИИ ПЛАНИРОВАТЬ ПОСЛЕАВАРИЙНОЕ ВОССТАНОВЛЕНИЕ

© ITware 2000-2016