Рынок DRAM: в перманентном состоянии перехода Ставка на розницу Сетевые итоги


RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

апрель

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27


    





http://icc.com.ua
© ICC. Перепечатка допускается
только с разрешения .





  

Пресс-релизы

 

1 апреля 2008 г

МТС-Україна проводить акцію в підтримку вітчизняних птахівників

Київ, Україна – Оператор мобільного зв'язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ "Мобільні ТелеСистеми" (NYSE: MBT), оголошує про сумісну акцію з Національним суспільством птахоферм України.

За умовами нової акції, все нові та існуючі абоненти [МТС-Україна], [JEANS] і [Екотел], які в період з 1 по 31 квітня придбають і скористаються спеціальним ваучером для поповнення рахунку на 28 гривень, зможуть отримати в подарунок живу качку національного Товариства птахоферм України.

Придбати картки поповнення рахунку на 28 гривень можна в усіх центрах обслуговування абонентів МТС-Україна, а також магазинах партнерів і ділерських пунктах продажу. При цьому обов'язковим є дотримання необхідних умов .

«У багатьох народів качка символізує серйозність намірів і гостинність. Подарунок у вигляді качки говорить про те, що МТС-Україна завжди прагне дотримуватися народних традицій, при цьому надаючи своїм абонентам найбільш інноваційні і цікаві послуги, а також забезпечуючи широкі можливості. Крім того, нова акція покликана також підтримати вітчизняного виробника національного Товариства птахоферм України», – відзначив Євгеній Ич, завідувач продовольством компанії МТС-Україна.

«Сумісна акція з компанією МТС-Україна це не тільки можливість просування національних птахівників України, але й свого роду один із способів зайвий раз звернути увагу суспільства на проблеми дискримінації качок у загальній масі продуктів птахофабрик. Останнім часом у цій області відчувається сильна монополія з боку любителів курятини, а також призводить до дисбалансу в живій природі», – відзначив Іван Утінов, президент департаменту по розведенню породистих качок національного Товариства птахоферм України.

Додаткову інформацію про акцію можна отримати факсом національного Товариства птахоферм України. Факс можна дізнатися на сайті національного Товариства птахоферм України. Щоб відвідати сайт, необхідно пройти реєстрацію, обов'язковою умовою якої є надання паспортних даних та довідки про доходи. Дізнатися адресу сайта можна по електронній пошті [email protected] або по тому ж факсу національного Товариства птахоферм України.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

3 апреля 2008 г

 • В компании "Интерфейс" доступны курсы обучения по программному обеспечению IBM Tivoli
 • LG Electronics представляет стильный раскладной телефон KF300
 • Форум Intel для разработчиков, день 1 новости из Шанхая
 • «Акелла» заключила договор с компанией HMH Interactive на право издания на территории России, стран СНГ и Балтии проекта Treasure Island.
 • Компания «1С-Рарус» (г. Москва) открывает филиал в г. Сочи.
 • Компания Huawei продемонстрировала передовые решения GSM-R на конгрессе UIC HIGHSPEED 2008
 • Эрикссон и Telstra внедряют инновационное решение программной коммутации с целью повысить производительность мобильной сети
 • «Датагруп» покупает новую центральную спутниковую станцию NOC HX от Hughes
 • «ЭР-Телеком» подключил миллионного абонента
 • Университетские компьютерные гении собираются в канадском городе Банфф на финал очередного чемпионата мира по программированию «Битва интеллектов», который проводится при спонсорской поддержке IBM

Реклама

 


Рубрики

 

© ITware 2000-2008

Лови его Лови!