Игра по-крупному Цена перестает быть главным фактором при выборе ноутбука Сетевые итоги


RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

март

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23


    





http://icc.com.ua
© ICC. Перепечатка допускается
только с разрешения .





  

Пресс-релизы

 

7 марта 2008 г

Компанія «Майкрософт Україна» нагородила переможців акції «Купуєш ПК? Можеш отримати грант»

Переможці акції зможуть скористатися зручністю сучасної техніки, перевагами ліцензійного ПЗ і отримати гідний грант на навчання

28 лютого 2008 року компанія «Майкрософт Україна» нагородила переможців акції «Купуєш ПК? Можеш отримати грант». Грант на навчання у розмірі 10 000 гривень отримав кожен з трьох переможців акції, яка проходила з 1 листопада по 27 грудня 2007 року. Всеукраїнська акція була організована компанією «Майкрософт Україна» спільно з компанією AMD і провідними виробниками комп'ютерної техніки. Згідно з її правилами, учасником міг стати кожен покупець комп'ютера на базі процесора AMD зі встановленою операційною системою Windows Vista Starter або Windows Vista Home Basic, який у вказаний період зареєстрував покупку на Інтернет-сторінці акції.

Більш за все акція привернула увагу людей, яким комп'ютер необхідний для навчання, – це абітурієнти або студенти ВУЗів. Одна з переможниць акції, Людмила Шимко , мешканка міста Рівного, відзначає: «Я бухгалтер і часто працюю за ПК. У нас удома стояв старий комп'ютер, але він зламався і ремонту не підлягав. Так вийшло, що до моєї дочки потрапила рекламна листівка про цю акцію, і вона нас буквально умовила нас купити новий комп'ютер. Моя старша дочка закінчує школу і комп'ютер їй просто необхідний. Більш того, тепер їй буде легко поступити до того ВУЗу, який вона вибере».

«Завдяки таким заходам ми спільно з іншими учасниками галузі прагнемо розвивати в Україні культуру використання ліцензійного програмного забезпечення. Більш того, результати акції показали, що сьогодні все більше покупців віддають перевагу комп'ютерам із встановленими ліцензійними програмами, мотивуючи свій вибір надійністю та безпекою, якими може забезпечити тільки легальне ПЗ», – відзначив Сергій Кадулін, директор по маркетингу компанії «Майкрософт Україна».

На запитання про причину вибору комп'ютера з ліцензійним ПЗ переможець акції Владислав Теліпко , студент юридичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка, відповів таким чином: «Це відбулося не випадково, а абсолютно усвідомлено, оскільки я віддаю перевагу саме ліцензійній продукції. Різниця в роботі піратських і ліцензійних програм очевидна. Це, по-перше, і автоматичне оновлення програм, що важливо для якісної роботи за ПК, і швидкість, простота, а також сумісність з іншими програмами. Новий комп'ютер вже служить мені – я написав на ньому свою книгу – навчальний посібник для студентів».

На думку організаторів, акція дозволила підвищити попит на комп'ютери з ліцензійним програмним забезпеченням. Учасники, які не отримали головний приз, зможуть на особистому досвіді переконатися в перевагах використання легального ПЗ.

Надалі планується проведення подібних акцій, спрямованих на популяризацію ліцензійного ПЗ серед українців. Інформацію про заплановані акції, що проходять, можна отримати в розділі сайту компанії «Майкрософт Україна», присвяченому спеціальним пропозиціям.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

7 марта 2008 г

 • Согласно результатам исследования IDC, корпорация IBM в 3 квартале 2007 года лидировала по суммарным доходам от продаж фирменных дисковых и ленточных устройств хранения данных
 • Эрикссон использует мобильные телекоммуникационые решения для повышения социоэкономического статуса женщин
 • МТС-Украина запускает специальное предложение для абонентов Jeans
 • «Поликом Про» выходит на рынок Уральского региона
 • Компания «1С-Рарус» завершила проект комплексной автоматизации ОАО «Окская судоверфь» на базе «1С:Управление производственным предприятием 8»
 • 3Com представляет цифровой видеопортал разработанный компанией VBrick Systems в рамках инициативы Open Services Networking

6 марта 2008 г

 • В компании “Фокстрот IT” произошли кадровые изменения.
 • Первые шаги BSA по борьбе с компьютерным пиратством в Украине
 • Мобильный телефон в кредит от life:) – без процентов и комиссии!
 • PrioCom подводит итоги за 2007 год.

Реклама

 


Рубрики

 

© ITware 2000-2008

Лови его Лови!