RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Utel розпочав другий етап робіт з розгортання першої в Україні мережі WCDMA 3G/ HSDPA

ВАТ «Укртелеком» та компанія ТОВ «Нокіа Україна» розпочали другий етап робіт з розгортання першої в Україні мережі WCDMA 3G/ HSDPA на базі рішень Nokia Siemens Networks для забезпечення користувачів якісними інноваційними послугами. Роботи проводяться згідно з договором між компаніями, підписаним у жовтні минулого року.

У рамках договору успішно завершено перший етап розгортання мережі у шести великих містах України – Київ, Харків, Дніпропетровськ, Донецьк, Одеса та Львів. Мережа побудована у відповідності з ліцензійними умовами і працює за технологією WCDMA/HSDPA. При її створенні були використані рішення компанії [Nokia Siemens Networks #22438], включаючи опорну мережу пакетної комутації та комутації каналів (Circuit and Packet Switching Core) та мережу радіодоступу (Radio Access Network).

Як відомо 1 листопада 2007 року ВАТ «[Укртелеком #22439]» розпочав продаж послуг мобільного зв’язку нового покоління під торговою маркою [Utel #22440]. Нова мережа WCDMA/HSDPA дозволяє абонентам Utel отримувати всі послуги нового стандарту мобільного зв’язку, зокрема і принципово нові - відеодзвінок, мультимедійні ролики, відеопошту, високошвидкісний доступ до мережі Інтернет.

«На ринку України як серед мобільних користувачів, так і серед клієнтів ВАТ «Укртелеком» є потреба у якісних та інноваційних послугах зв’язку. Новий мобільний стандарт мережі Utel, побудованої з використанням технологій компанії Nokia Siemens Networks, дає можливість нашим клієнтам користуватись передовими мобільними послугами зв’язку вже у шести містах України. У найближчому майбутньому ми розширимо надання інноваційних послуг мережі Utel на всі обласні центри» - каже заступник директора філії «Утел» з технічних питань Віктор Пінчук.

Другий етап робіт передбачає впродовж цього та 2008 року розгортання мережі радіодоступу в усіх інших обласних центрах та в ряді інших населених пунктів України.

«Компанія Nokia Siemens Networks, що є одним з лідируючих світових постачальників телекомунікаційного обладнання, прагне поділитися своїми знаннями та досвідом, щоб допомогти розвитку українського ринку телекомунікацій. Створення першої мережі WCDMA/HSDPA для ВАТ «Укртелеком» є підтвердженням цього прагнення не лише для ринку в цілому, а і заради нашого партнерства з «Укртелеком», - заявив Мікко Еломаа (Mikko Elomaa), генеральний директор ТОВ «Нокіа Сіменс Нетворкс Україна».

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Softline и «Майкрософт Украина» представили современные ІТ-решения для сферы государственного управления
Новая версия системы «Облік ERP» от ОАО «Банкомсвязь»
Коммутаторы Cisco Infiniband поддерживают работу высокоскоростных сетей у крупных заказчиков
Softline International открыла офис в Харькове
Эдуард Рубин обеспокоен некоторыми тенденциями на рынке труда в сфере IT-бизнеса
Компания EMC представила на конференции MOMENTUM MONACO 2007 стратегию решений для управления контентом
Cisco проведет в Киеве конференцию «Бизнес без опасности»
QNAP представляет VioStor-101, доступное однодисковое NVR-решение для среднего и малого бизнеса
ООН, компании Google и Cisco представили инновационный механизм для борьбы с бедностью
Учебные программы и сертификационные экзамены по программе Сетевых академий Cisco

© ITware 2000-2016