RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Оператор стільникового зв’язку ITC (CDMA UKRAINE) підписав угоду про співпрацю з одним із провідних дилерів мобільного зв’язку – компанією МобіДік

Київ, 3 жовтня 2007 року – один з провідних операторів стільникового зв’язку ITC (CDMA UKRAINE) розширив мережу продажу своїх послуг. Відтепер підключитись до CDMA UKRAINE, придбати телефони та отримати професійну консультацію спеціаліста можна у всіх мультибрендових салонах «МобіДік», а це понад 30 салонів у м. Київ.

У мережі «[МобіДік #22136]» можна підключитись до мережі [CDMA UKRAINE #22137] з R-uim карткою або придбавши мобільний телефон однієї із запропонованих моделей: Nokia 2865, Nokia 2126, Motorola K1M, Motorola V3C та ZTE H500. Абоненти отримають повну мобільність при тарифах стаціонарного оператора, швидкісний доступ до Інтернету, підвищену конфіденційність та понад 20 додаткових послуг.

„Ми розуміємо, що наш клієнт живе в постійному русі і йому потрібен надійний недорогий зв’язок. Ми розширюємо межі спілкування своїх абонентів і пропонуємо їм завжди бути на зв'язку зі своїми рідними, близькими та бізнес-партнерами. Саме тому ми постійно розбудовуємо мережу продажу своїх послуг, і раді, що завдяки МобіДіку ми опинилися ще ближче до наших абонентів”, - наголошує Андрій Логвін, в.о. генерального директора ITC (CDMA UKRAINE).

Віктор Швед, керівник відділу по роботі з операторами мобільного зв’язку компанії «МобіДік», зазначив, що вже найближчим часом до CDMA UKRAINE можна буде підключитися у всіх містах, де присутнє покриття оператора та мережа магазинів компанії «МобіДік».

Компанія ITC (мережа CDMA UKRAINE) планує і надалі робити свої послуги більш доступними для людей не лише в Києві, але і по всій Україні. Задля цього ITC вже підписала договір про співпрацю з мережею салонів «Євросєть» і веде переговори з іншими провідними дилерами мобільного зв’язку в Україні.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Новый продукт Konica Minolta
Baltic Outsourcing Association (BOA) и Hungarian Outsourcing Association (HOA) стали партнерами предстоящего Ukrainian Outsourcing Forum ‘2007.
Cisco подписала обязывающее соглашение
МКС Системная Интеграция построила Контакт Центр для НПО «Поиск»
BCC COMPANY СООБЩАЕТ О ЗАВЕРШЕНИИ ПРОЕКТА В ОСАО «РЕСО-ГАРАНТИЯ» ПО СОЗДАНИЮ СИСТЕМЫ УНИВЕРСАЛЬНОГО ДОСТУПА
Компания МКС завершила погашение первого в истории Украинского IT-рынка облигационного займа на сумму 30 млн грн
Программный продукт компании «Телесенс» прошел успешное тестирование и сертификацию в Microsoft
ECS представляет GF7100PVT-M, мультимедийную материнскую плату нового поколения для новых процессоров Intel® 45-нм
АЛЛО открывает Интернет-магазин
100 из 100 возможных баллов четвертый год подряд получила компания Cisco за соблюдение прав

© ITware 2000-2016