RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Представляємо соціально орієнтовану програму від Google Earth

Нова ініціатива дає змогу неприбутковим організаціям усього світу скористатися потужним Google Earth для представництва та освіти

Cьогодні Google (NASDAQ: GOOG) повідомив про запуск соціально орієнтованої програми Google Earth Outreach. Ця програма розроблена для громадських організацій світу, даючи їм можливість користуватися потужністю Google Earth, для того щоб підтримувати свою роботу та ілюструвати її важливість.

Про це в нью-йоркському офісі оголосили Еліот Шраге (Elliot Schrage), віце-президент Google із глобальних комунікацій, і Джон Ханке (John Hanke), директор напряму Google Earth і Maps. Партнери пілотного проекту Джейн Гудолл (Jane Goodall), засновник Інституту імені Джейн Гудолл, Кеті Бушкін Кальвін (Kathy Bushkin Calvin), виконавчий віце-президент Фундації Об’єднаних Націй, та Едвард Вілсон (Edward Wilson), президент та виконавчий директор організації Earthwatch, також були присутні під час обговорення того, як їхні організації використовують Google Earth, щоб ефективно донести переконливі історії про їхню роботу.

Google Earth Outreach дає змогу будь-якій організації легко та швидко скористатися потрібними їй ресурсами, щоб створити переконливі історії за допомогою представників Google Earth. Програма складається з вичерпних он-лайн путівників, навчальних відео та ситуаційних вправ, присвячених використанню Google Earth спеціально для потреб неприбуткових організацій. Окрім того, працюють он-лайн форуми, які об’єднують нових учасників з партнерами Global Awareness та досвідченими програмістами шарів Google Earth мовою Keyhole Markup Language (KML). Ці форуми активно модерують працівники Google Earth Outreach, щоб розвивати обговорення і співпрацю між організаціями та ширшою спільнотою Google Earth.

Організації можуть подаватися он-лайн на гранти Google Earth Pro (на суму до $400); на ці гроші одержувачі грантів зможуть скористатися додатковою технічною підтримкою від Google. Організації-учасники можуть бути відзначені на сторінці Google Earth Outreach – он-лайн галереї найбільш впливових нових представників. Перелік таких організацій буде змінюватися у розділі Глобального розуміння на Google Earth. Детальнішу інформацію стосовно Google Earth Outreach можна отримати за адресою: http://earth.google.com/outreach

"Місія Google полягає в забезпеченні доступності інформації та уможливленні її використання, – зазначив Еліот Шарге, віце-президент Google з глобальних комунікацій. –За допомогою програм, подібних до Google Earth Outreach, ми прагнемо сприяти створенню «банку ідей» для зростаючого неприбуткового сектору завдяки використанню інструментів, які ми пропонуємо комерційним організаціям. На дуже практичному рівні Google Earth Outreach демонструє, що технологія може надихати на дії і поєднувати, на перший погляд, далекі одна від одної проблеми."

“Мета Google Earth Outreach – у тому, щоб допомогти громадським організаціям у використанні нашого картографічного сервісу, просунути їхні цілі завдяки нашій технічній допомозі та грантам, – зауважив Джон Ханке, директор напряму Google Earth і Maps. – Тепер будь-яка організація може легко розмістити в Google Earth примітку у вигляді фото, відео і текстової інформації, щоб наочно показати переконливі історії про свою роботу більш ніж 200 мільйонам користувачів Google Earth.”

«Ми переймаємося чимось тільки тоді, коли розуміємо суть явища. Тільки переймаючись, ми можемо допомогти. Разом із новою програмою Google Earth Outreach значно більше людей зможуть побачити, зрозуміти і діяти,» – поділилася думкою Джейн Гудолл, доктор наук, засновник Інституту імені Джейн Гудолл, Вісник миру Організації Об’єднаних Націй.

«Google Earth представляє зовсім новий спосіб комунікації зі світом, – пояснив Ед Вільсон, президент і виконавчий директор Earthwatch. – Ми можемо не тільки інформувати людей про основні проблеми навколишнього середовища сьогодення, але й формуємо можливості для їх вирішення. Google Earth – це універсальний інструмент для того, щоб донести нашу місію та максимізувати вплив, як для наших корпоративних і громадських партнерів, так і для дослідників з волонтерами.»

У частині звернення Джон Ханке також презентував три нових шари Google Earth, присвячених Global Awareness:

Global Heritage Fund (GHF) – шар, дослівно, Фонду глобального надбання представляє світові культурні пам’ятки, з якими працює фонд задля збереження їх для нащадків. Він охоплює пам’ятки від пірамід майя Мірадор, похованих у лісах Гватемали, яким загрожує винищення, до Ліянського стародавнього міста, що розсипається, в Китаї. Фонд глобального надбання ознайомлює користувачів із археологічними знахідками, яким загрожує небезпека, та заходами, яких можна вжити разом із місцевими урядами та із залученням ресурсів.

Earthwatch Expeditions – шар Експедицій спостереження за планетою Земля дозволяє користувачам за допомогою Google Earth віртуально взяти участь у більш ніж 100 волонтерських Експедиціях спостереження. Передбачено експедиції від спостереження за лемурами на Мадагаскарі до передбачення впливу кліматичних змін на популяції сірих китів у Мексиці та Канаді. Охочі та майбутні волонтери можуть ознайомитися з дослідницькими проектами, що відбуваються у світі, та дізнатися, як вони можуть допомогти у збиранні польової інформації в таких галузях, як екологія тропічних лісів, збереження дикої природи, археологія, дослідження морських глибин тощо.

Fair Trade Certified – шар під назвою The TransFair USA містить інформацію про більше 70 організацій Чесної Торгівлі (Fair Trade), які знаходяться в Латинській Америці, Азії, Африці. «Чесна торгівля» – це інноваційний ринковий підхід до забезпечення сталого розвитку, який дозволяє родинним господарствам у країнах, що розвиваються, отримувати доступ до ринків і розвивати свої бізнес-можливості для конкуренції на світових ринках.

Про Google Earth

Google Earth поєднує супутникові зображення, карти й потужні можливості пошуку Google, щоб забезпечити доступність і корисність світової географічної інформації. Починаючи від запуску у 2005 році, Google Earth завантажили на свої комп’ютери більше 200 мільйонів користувачів з унікальних адрес. Програму можна завантажити безкоштовно за адресою: http://earth.google.com.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Softline вошла в двадцатку ИТ-лидеров рейтинга «Эксперт Урал»
Новости с Акеллы!
Видео с Обитаемого Острова
Решения НР для управления вычислительными центрами сокращают расходы на 34%
Один из лидеров электронного документооборота внедряет Microsoft Dynamics CRM
Автоматизация продаж снековой продукции с борта автомобиля
Успешно проведен семинар-тренинг "Цифровые системы видеонаблюдения GeoVision"
Завершены предварительные автономные испытания типовых автоматизированных рабочих мест 1 очереди Единой системы управления административно-хозяйственными процессами Вооруженных Сил Украины созданных НИИ АКС «Экотех» на базе платформы SAP
НР, ЦФТ, Intel и «Ай-Теко» объявили об успешном завершении очередного этапа сертификации бизнес-приложений
В Славянске и Северодонецке открыты два компьютерных супермаркета МКС

© ITware 2000-2016