RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Екс-учасниця групи «Sugababes» знімає музичний відеокліп з продукцією Canon

Камера Canon Digital IXUS перебуває в центрі уваги у новому музичному відео кліпі від британської співачки Мутія Буена (Mutya Buena). Відеокліп на пісню «Real Girl» присвячений фотографуванню, співачка, що завоювала славу з групою «Sugababes», використовує модель Digital IXUS 70 для зйомки персонажів та подій її власного світу. За лаштунками використовувалося ще три камери Canon EOS 5D для створення візуальних відеоефектів, коли зображення з фотоальбому Мутії ставали живими тривимірними.

«Ми просто вражені продукцією Canon, яка використовувалася на зйомках відеокліпу та відео ефектів, – зауважила співдиректор Данья Пасквіні (Dania Pasquini). Зйомка тривимірних об’єктів була дуже складною, але камери EOS 5D чудово впоралися з завданням».

Стильний кліп починається з кадру, де Мутія переглядає фотоальбом особистих спогадів, знімки людей, яких вона зустрічала, ночі у клубах та відверті моменти відпочинку з друзями. Потім Мутія знімає свої пригоди цифровою камерою Digital IXUS 70. Цю модель вона носить на шиї.

«Ми хотіли зняти кліп, що покаже стильний, веселий та яскравий бік міського життя, – пояснює Пасквілі. – Ми вибрали Digital IXUS 70, тому що камера чудово вписується у стиль кліпу завдяки своєму надзвичайно привабливому дизайну».

Співпраця Canon і Мутії є останньою у довжелезному списку подібних акцій IXUS у світі знаменитостей. Минулого року 100 світових зірок моди, включно з Крістіаном Лакруа (Christian Lacroix), Донателою Версаче (Donatella Versace) і Геленою Крістенсен (Helena Christensen) використали камери Digital IXUS для зйомки за лаштунками для проекту «Інший бік моди», який збирав кошти для європейського Червоного хреста.

Докладнішу інформацію про низку Digital IXUS можна знайти на сайті

http://erc.canon-europe.com/gen/

«Real Girl» було випущено 14-ого травня. Відеокліп можна переглянути на сайті www.mutyamusic.com.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Харьков привлекает международные высокотехнологичные компании
«Голден Телеком» объявляет о назначении нового генерального директора в Украине
Сюда идёт Мутант
«Эксклюзивная модель ПК everest® Home 9350 на базе четырехъядерного процессора Intel® Core™ 2 Extreme QX6700»
Открыто официальное представительство Fujitsu Siemens Computers в Украине
Оператор LeaseIT готовит новый проект LeaseIT Corporate
Softline в Азербайджане – авторизованный Центр тестирования Pearson VUE
Новый клиент Citrix WANScaler позволяет мобильным пользователям не экономить на безопасности
Компании «S&T Софт-Троник» и «Майкрософт Украина» сдали в эксплуатацию современный корпоративный центр обработки данных ОАО «Укртелеком»
Cisco предлагает нефтегазовой промышленности новое беспроводное решение для "первой мили"

© ITware 2000-2016