RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Придбати послуги 3g від Рeoplenet можна вже сьогодні!

Перший український оператор зв’язку нового покоління PEOPLEnet почав продавати послуги 3G

[PEOPLEnet #19823], перший в Україні оператор телекомунікаційних послуг нового покоління завершив тестування і з 7 лютого почне продаж клієнтам послуг високошвидкісного мобільного Інтернету, мобільного зв’язку, мультимедіа за унікальними тарифами у Києві, Дніпропетровську та Одесі.

PEOPLEnet почав свою роботу у грудні 2006 року із спеціальної пропозиції «Спробуй 3G першим!» Перші клієнти оператора змогли безкоштовно скористатись послугами, переконатись у реальних перевагах 3G, а також, що дуже важливо, визначити, які саме послуги і тарифи потрібні сьогодні людям. PEOPLEnet зібрав враження і побажання й запропонував унікальні послуги за універсальними тарифами для перших користувачів проривної технології зв’язку 3G.

«PEOPLEtalk» - пропозиція для тих, хто бажає говорити по максимуму, звільнитися від обмежень й завжди мати зв’язок і швидкісний Інтернет в будь-якій точці простору.

«PEOPLEsurf» - перевірити електронну пошту, «походити» сторінками в Інтернеті, переглянути розклад сеансів, подивитися карту та адресу найближчого магазину просто, адже Інтернет відтепер є повсюди.

PEOPLEnet руйнує загальноприйняті уявлення про робоче місце! «PEOPLEwork» - можливість займатися своєю справою, вирішуючи найважливіші питання будь-де і будь-коли.

Тарифи на розмови всередині мережі – від 0,10 грн., на міжнародні розмови – від 1,00 грн. Приємно вражає відсутність плати за з’єднання і вартість користування Інтернет – від 0,10 грн. за МБ трафіку. Унікальність тарифів PEOPLEnet – це «тарифний конструктор», який дозволяє кожному клієнту створити свій особистий тарифний план.

«PEOPLEnet розпочав продаж послуг в найбільших містах України, надавши можливість вибагливим клієнтам відчути всі переваги 3G. Проте ми не зупиняємося на досягнутому, адже хочемо, щоб мобільний Інтернет і якісний зв'язок став доступним по всій Україні,» - розповідає генеральний директор компанії Віталій Ворожбит.

«Ми будуємо національну мережу, яка дозволяє створити унікальні умови для клієнтів. Високошвидкісний Інтернет, «відео за запитом» – перші з унікальних послуг, далі буде відеотелефонія, впроваджена на базі Rev. A, її ми будемо тестувати вже цього року», - додає технічний директор Анатолій Волинець.

«З самого початку існування PEOPLEnet ми прагнемо створити таку мережу, в якій кожен відчуватиме себе особистістю, до думки і бажань якої прислухаються, - розповідає директор із маркетингу і продажу Оксана Ферчук, – Тому як при створенні тарифів, так і при виборі послуг ми не припиняємо спілкування із нашими клієнтами. Ми прагнемо створити мережу для людей - PEOPLEnet».

Рекламна кампанія оператора розпочнеться 7 лютого. Основна ідея – світ змінюється завдяки бажанням людей. Люди завжди хочуть. Нового, іншого, кращого. Еволюція людства – це еволюція бажань. Вони підштовхують людей до нових поглядів, нових рішень, нових відкриттів. Перший оператор 3G обіцяє виконати найсміливіші бажання своїх клієнтів!

PEOPLEnet – бо люди хочуть!

PEOPLEnet – перший в Україні національний оператор зв’язку третього покоління (3G). Оператор надає послуги високошвидкісного доступу в Інтернет (до 2,4 Мбіт/с), голосового зв’язку, мультимедіа в Києві, Дніпропетровську і Одесі. В розвиток PEOPLEnet буде інвестовано 180 мільйонів доларів до кінця 2007 року, що дозволить оператору надати послуги у всіх обласних центрах України. До кінця 2009 року PEOPLEnet надасть послуги третього покоління для 79% населення України.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

"Версия-Системс" запустила новые производственные мощности
Wireless Ukraine расширяет свои ряды
В Finport Technologies состоялось подведение итогов работы
Компания «Софтлайн» (Softline) провела семинар для энергетиков Николаева
Переводчик PROMT для Института промышленной собственности Украины
Дисковый массив DESTEN Navigator STJSAN 8X12U2FC
Corel представляет программу Corel® Painter™ X
Компания «Литер» установила системы сетевого IP видеонаблюдения центральных улиц г. Киева с использованием видеокамер Bosch Dinion IP
Центр Знаний корпорации Инком открывает Вечерний университет
Мировой объем продаж компании Huawei в 2006 году согласно заключенным контрактам составил 11 млрд. долл. США

© ITware 2000-2016