RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




SMART розширює присутність на українському ринку

Компанія SMART Technologies Inc. оголосила, що в київських школах уже встановлено понад 1 тис. інтерактивних дошок SMART Board™.

Досягнення такого рівня є свідченням того, що щонайменше дві інтерактивні дошки [ #19506] Board встановлено в кожній загальноосвітній школі м. Києва, а в деяких школах ця цифра досягає восьми.

Монтаж інтерактивних дошок SMART Board у школах м. Києва та технічну підтримку здійснює офіційний дистриб’ютор компанії SMART в Україні – компанія "ЛИТЕР". Більш ніж 3 тис. вчителів інформатики та філологів пройшли підготовку, що дає їм змоги розробляти власні інтерактивні уроки, заохочувати та долучати до навчального процесу дедалі більше учнів та ділитися своїм досвідом з колегами.

"Інтерактивна дошка SMART Board сприяє підвищенню рівня знань моїх учнів, - говорить Людмила Федоренко, вчитель української мови та літератури ліцею №100 "Поділ" м. Києва. – Це дуже корисно і значно полегшує моє життя. Вона також допомагає мені утримувати увагу учнів, стимулює їхнє бажання навчатися з ентузіазмом".

"У всьому світі вчителі використовують більше інтерактивних дошок SMART Board, ніж інтерактивних дошок інших виробників узятих разом, - говорить Ненсі Ноултон, президент і генеральний директор компанії SMART. – Рішення київської влади у сфері освіти встановити продукцію компанії SMART демонструє її прагнення задовольняти потереби молодого покоління, що живе в ногу з прогресом".

События, мнения, комментарии

Смотрите также

life:) объявляет результаты благотворительной кампании «Помочь так легко»!
Компания Инфотекс объявляет о выходе на российский рынок средств защиты информации нового решения - программно-аппаратного комплекса «NME-RVPN ViPNet».
Война форматов завершена
КОРПОРАЦИИ SUN И INTEL ОБЪЯВИЛИ О ЗАКЛЮЧЕНИИ СТРАТЕГИЧЕСКОГО СОГЛАШЕНИЯ
НОВЫЙ БЕСПРОВОДНОЙ АДАПТЕР INTEL ДЛЯ НОУТБУКОВ ПОЗВОЛЯЕТ УВЕЛИЧИТЬ ПРОПУСКНУЮ СПОСОБНОСТЬ И РАДИУС ДЕЙСТВИЯ ПРИ РАБОТЕ В СЕТИ
Дата-центр компании ВОЛЯ в рамках второй акции Limited Edition
Учебный центр Softline в Красноярске – золотой партнер по обучению компании Microsoft
Palit представляет первое решение, соответствующее требованиям Windows Vista™ Premium – X1950Pro Super 512MB
Cisco Systems собирает премьер-партнеров и награждает лучших
Компания ITKOM представляет новую Bluetooth-гарнитуру

© ITware 2000-2016