RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив новостей

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
2011 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

май

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Новости

 

11 мая 2011 г

Xerox і Академія друкарства: цифровий друк – інструмент для успішного поліграфічного бізнесу

24 травня компанія Xerox разом з Клубом львівських поліграфістів, під егідою академії Друкарства, проведе семінар для поліграфістів західного регіону (адреса: Львів, Будинок вчених (вул. Листопадового Чину, 6), присвячений ролі цифрового друку у поліграфічному бізнесі.

Семінар об’єднає поліграфістів, зацікавлених у розширенні свого бізнесу та отриманні додаткових джерел прибутку. Гостей чекає насичена програма виступів та демонстрацій обладнання, покликаних донести до слухачів інформацію про новітні можливості цифрового друку та їх використання у поліграфічному бізнесі.

Перед аудиторією виступатимуть Богдан Дурняк, ректор Української академії друкарства, професор, доктор технічних наук. Ігор Холод, керівник напрямку по роботі з ключовими замовниками компанії Xerox розкриє головну тему семінару - розкаже слухачам про можливості цифрового друку як додаткового бізнес-інструменту для зміцнення позицій друкарні на сучасному мінливому ринку. Зокрема представить такі рішення, як M Photo, Web-To-Print, GlossMark та інші.

M Photo – рішення нового покоління, що дозволяє друкувати фотоальбоми на новому папері, відкривати фотокниги на 180° та друкувати на звороті панорамні знімки, календарі, колажі, листівки, створені із використанням Інтернет. Завдяки цьому рішенню, легко організувати спеціалізований бізнес або розширити спектр послуг вже існуючої типографії, фотосалона, поєднавши цифрову фотографію, цифровий друк та можливості Інтернет.

Чималий інтерес для поліграфістів представляє «віртуальна типографія Web-To-Print, за допомогою якої можна завершувати всі переддрукарські процеси ще до фізичного надходження замовлення до типографії (колекція програмних продуктів FreeFlow). Зрозумілий та зручний інтерфейс надає замовнику можливість безпосередньо брати участь у процесі друку і отримувати саме той результат, на який він розраховує, аж до найменших деталей та відтінків.

Якщо поліграфісти зіткнуться з необхідністю створення різноманітних ефектів підчас друку, в нагоді стане GlossMark™ plus Creation Suite 1.3 - набір програмних інструментів, що забезпечують різні ефекти друкованих матеріалів. За допомогою цього рішення можна надавати унікальні захисні або художні властивості широкому асортименту друкованої продукції на промислових машинах.

Також пан Холод розповість про технологічні можливості Xerox, зокрема про персональне книговидання – друк невеликих накладів та одиничних екземплярів – новий напрямок книжкового бізнесу, з тісним зв’язком видавництв, книжкового рітейлу, типографій і покупців. Окремою темою розмови стануть рішення для оперативної поліграфії, а саме, для задоволення попиту на друк невеликими накладами зі швидким та ефективним виконанням робіт різних видів з найкращою якістю зображення.

Кольоровий друк посідає важливе місце у замовленнях кожної типографії та вимагає бездоганної якості й яскравих кольорів. Отже, Сергій Базиленко, аналітик компанії Xerox розповість о технологіях цифрового повно кольорового друку Xerox, на прикладі DC550, яка призначена для використання в салонах оперативної поліграфії, центрах друку та типографіях, у тому числі внутрівідомчих. Низька вартість друку та обслуговування разом з високою швидкістю апаратів дозволить замовникам значно скоротити витрати й підвищити ефективність свого бізнесу.

Важливим аспектом успішної діяльності типографії є носії для друку – різноманітний асортимент паперу Xerox представить Наталія Чуйко, дистрибутор менеджер компанії Xerox та надасть рекомендації з його застосування.

Почесним гостем семінару стане Алекс Ремез, Голова Представництва Xerox. Пан Ремез поділиться знаннями щодо специфіки поліграфічного ринку, його актуальних потреб, світових тенденцій, та представить своє бачення розвитку компанії та її замовників і партнерів в умовах мінливої ситуації на вітчизняному друкарському просторі.

Сумісний семінар Xerox та Академії Друкарства допоможе розвинути поліграфічний ринок західного регіону та розв’язати завдання, що постають перед власниками типографій різного масштабу й центрів друку на шляху максимального задоволення потреб клієнтів.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

18 октября 2013 г

 • Fujifilm XQ1: компактная камера Х-серии
 • Обновление Kaspersky Security для SharePoint Server
 • Fujifilm X-E2: эволюция легендарной X-E1
 • UserGate Web Filter с глубоким анализом контента

17 октября 2013 г

 • Обрано оператора домену .УКР
 • Android-троянец скрывается от антивирусов, используя очередную уязвимость
 • Розетка, которая всегда под рукой
 • "Яндекс" выяснил, что украинцы ищут о свадьбе
 • Седьмая версия продуктов ESET NOD32 Antivirus и ESET Smart Security
 • МТС снижает стоимость мобильного Интернета в роуминге
 • Ультратонкий внешний накопитель ADATA Dash Drive Elite SE720
 • Объективы Sony с байонетом E для полнокадровой матрицы

16 октября 2013 г

 • Philips открывает путь к хирургии для Google Glass
 • Нові зміни в складі членів ІнАУ
 • Киевстар приглашает студентов на стажировку
 • «Лаборатория Касперского» совершенствует защиту для мобильных устройств
 • Autodesk приобретает технологии Graitec по проектированию конструкций

15 октября 2013 г

 • Mio Technology заключила договор с компанией «Навигатор»
 • Horizon – платформа браузерных расширений для операторов мобильной связи
 • В Харькове открылся крупнейший датацентр в Восточной Украине «Onehostpower»

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013