RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Переговори з польськими зв’язківцями

20–21 жовтня відбулась організаційна зустріч і переговори представників Держзв’язку та НКРЗ із польськими колегами – представниками Офісу з регулювання електрозв’язку та пошти Польщі (URTIP).

Зустріч пройшла в рамках проекту «Роль, завдання та організація незалежного регуляційного органу в галузі телекомунікацій і зв’язку за прикладом польського Офісу з регулювання електрозв’язку і пошти Польщі (URTIP)». Проект носить навчально-дорадчий характер і передбачає реалізацію низки завдань до кінця 2005 року. Так, польські колеги ознайомлять вітчизняних фахівців із директивами, які входять у пакет регулювання Європейського Союзу, а також зі змінами, які відбулися в організації та функціонуванні незалежного органу регулювання зв’язку Польщі з моменту його створення до першого року членства країни в ЄС. Вони прокоментують, як відбувається адаптація польського законодавства в галузі зв’язку до нового пакету регулювання ЄС, висвітлять можливості використання міжнародної допомоги в розвитку діяльності незалежного регулятора і засади співпраці з Єврокомісією та її комітетами. Також польська сторона готова поділитися досвідом стосовно засад і мети регулювання розрахунків, зокрема щодо імплементації директив ЄС до національного законодавства. На зустрічах звучатиме і тема лібералізації та дерегуляції сектору телекомунікацій у Польщі, правових засобів і засобів регулювання.

В рамках проекту передбачається візит керівництва Мінтрансзв’язку та НКРЗ до Польщі з метою ознайомлення з польською практикою регулювання сфери зв’язку, стажування співробітників українського регуляторного органу в Польщі, візит експертів URTIP в Україну тощо.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

Засідання оператори електрозв’язку РСЗ
Пріоритет уряду – розвиток ІТ
ПО Microsoft Exchange Server 5.5 уходит "на пенсию"
"Двуглавая" приставка Nintendo научилась понимать почерк
Экс-президент HP попробует свои силы в сфере защиты данных
Google готовит альтернативу аукциону eBay
Wi-Fi заменит GPS при навигации в помещениях
SAS-новинки в Украине
Концепция телефонов-портмоне получила мощную поддержку
Программа Skype избавилась от опасных ошибок

© ITware 2000-2016