RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

ноябрь

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

1 ноября 2012 г

«Воля» виконує зобов’язання перед київською громадою

Компанія «Воля» вкотре продемонструвала готовність виконати всі угоди, що не суперечать українському законодавству. Господарський суд Києва підтвердив легітимність укладеної раніше угоди, відповідно до якої «Воля» має сплатити Святошинському району 270 тис. грн за розміщення телекомунікаційних мереж у будинках, що перебувають у комунальній власності.

Своїм рішенням Господарський суд Києва підтвердив чинність угоди про розміщення телекомунікаційних мереж, підписаної «Волею» з комунальним підприємством «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду Святошинського району» в березні 2010 року, яку дирекція намагалась розірвати в односторонньому порядку.

Як повідомлялося раніше, Київська міська рада (а згодом за її прикладом і органи місцевого самоврядування Харкова, Рівне, Чернівців та інших українських міст) своїм рішенням закріпила за комунальним підприємством «Київжитлоспецексплуатація» монопольне право укладати угоди з провайдерами й операторами, мережі яких розташовані в житлових будинках, що перебувають у комунальній власності.

При цьому всупереч вимогам законодавства не було дотримано процедури прийняття рішення та не було визначено переліку будинків, що перебувають у комунальній власності. Тарифи ж за розміщення та використання суб’єктами господарювання телекомунікаційних мереж за новими угодами могли підвищитись відразу в кілька разів − без економічного обгрунтування та без погодження з Антимонопольним комітетом України, як того вимагає закон. Аби змусити провайдерів підписати нові, сумнівні угоди, «Київжитлоспецексплуатація» неправомірно закликала районні комунальні підприємства розірвати чинні угоди з операторами, за якими раніше місцеві організації, що обслуговували житлові будинки, справно отримували кошти.

Такі дії столичної влади суперечать статті 27 Закону України «Про телекомунікації», яка зобов’язує органи місцевого самоврядування створювати сприятливі умови для функціонування й розбудови телекомунікаційних мереж, і гальмують розвиток телекомунікацій у Києві. Дії столичної та інших місцевих органів влади суперечать також Дорученню президента України від 21 березня 2012 року «Щодо запровадження новітніх технологій у сфері телекомунікацій, які відповідають міжнародним стандартам, та щодо забезпечення права вільного доступу громадян до мережі Інтернет», за яким необхідно створити найсприятливіші умови для розвитку Інтернету.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки
 • Количество Android-смартфонов в сети «Киевстар» превысило 2 млн

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013