RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

октябрь

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

29 октября 2008 г

Microsoft презентувала розробникам попередню бета-версію операційної системи Windows 7 та огляд нових прикладних веб-програм Office

Корпорація продемонструвала попередню версію своєї наступної клієнтської операційної системи, розробленої для швидшої і легшої роботи в просторі, що об’єднує персональні комп’ютери, пристрої та Інтернет.

ЛОС-АНДЖЕЛЕС – 28 жовтня 2008 року – Сьогодні на конференції Professional Developers Conference 2008 (PDC 2008) корпорація Microsoft презентувала розробникам програмного забезпечення першу повну демонстраційну версію Windows 7. Нова операційна система розвиває досягнення розробників у Windows Vista та стимулює створення нових прикладних програм і сервісів для платформи Windows.

Корпорація Microsoft також вперше продемонструвала нові офісні веб-програми, які є полегшеними версіями програм з пакету Microsoft Office – Excel, PowerPoint, OneNote – доступ до яких здійснюється за допомогою стандартних веб-браузерів. Компанія продемонструвала, як можна використовувати онлайнові, портативні та комп’ютерні версії Office для редагування та форматування документів, легко перемикаючись між ними без втрат сумісності файлів.

«Ми переносимо краще з Інтернету в Windows, а краще з Windows – в Інтернет», – сказав Рей Оазі (Ray Ozzie), головний розробник архітектури програмного забезпечення в Microsoft. – Чи стосується це комп’ютера, Інтернету, телефонних пристроїв, серверів або ж «хмари», ми прагнемо створити нові можливості для користувачів, нове покоління програмного забезпечення, яке змінить наше життя, те, як ми працюємо і відпочиваємо».

Огляд Windows 7

Windows 7 розробляли таким чином, щоб прискорити і полегшити виконання щоденних завдань та надати кінцевим користувачам нові можливості. Нова операційна система втілює в собі вдосконалений підхід до проектування програмного забезпечення, який максимально враховує відгуки клієнтів і партнерів у процесі розробки. Windows 7 пропонує інноваційні можливості, при цьому більше уваги приділяє сумісності з прикладними програмами та пристроями.

Microsoft докладає зусиль, щоб робота над Windows 7 та її запуск відбувалися за більш передбачуваним графіком, і, таким чином, партнери екосистеми Windows зможуть легко і швидко перебудуватися на використання нових можливостей, які пропонує ОС.

Після випуску на ринок Windows 7 дозволить:

• Працювати так, як ви хочете. Windows 7 забезпечить той рівень продуктивності, надійності та безпеки, які очікують споживачі, при цьому система буде сумісна з тим самим апаратним забезпеченням, драйверами пристроїв і додатками, що і Windows Vista. Нові функції допоможуть захистити приватну інформацію і цілісність даних, забезпечать налагоджену роботу комп’ютера і швидше відновлення при збоях.

• Прискорить і полегшить виконання щоденних завдань. Windows 7 організує і спростить завдання, які виконують найчастіше. Нова панель задач, стрічковий інтерфейс користувача і покращена навігація забезпечать швидкий і зручний доступ до найбільш використовуваних функцій. Значно полегшиться синхронізація між офісними і домашніми комп’ютерами та портативними пристроями. Windows 7 та Windows Live допоможуть користувачам отримувати швидкий доступ до потрібної інформації і легко залишатися на зв’язку з потрібними людьми, а Internet Explorer 8 зробить роботу в Інтернеті швидшою, безпечнішою і продуктивнішою.

• Скористатися новими функціями. Windows 7 надасть користувачам ширший вибір способів взаємодії з комп'ютером, наприклад, за допомогою сенсорного керування. Панель роботи з пристроями Device Stage дозволить повною мірою задіяти найбільш використовувані пристрої, наприклад, камери, телефони і принтери. Також Windows 7 дозволить спростити використання домашніх аудіо- та відео систем та інших мережевих медіа-пристроїв для відтворення музики, перегляду відео і демонстрації фото, які зберігаються в комп’ютерах на базі Windows. Крім того, нова ОС запропонує кращі можливості для індивідуального налаштування комп’ютерів, що працюють на базі Windows, з допомогою різних стилів у відповідності до особистих вподобань користувачів.

Надійна платформа для розробників

Windows 7 проектується таким чином, щоб дати розробникам надійну основу для створення нового покоління рішень для Windows. Нова ОС дозволить підвищити ефективність розробок і надасть нові можливості для створення вражаючих прикладних програм. Нова панель задач, стрічковий інтерфейс, засоби навігації та інтеграція оболонок роблять прикладні програми зрозумілішими та зручнішими. Крім того, Internet Explorer 8, інтуїтивно-зрозумілий веб-інтерфейс та механізм вбудованого пошуку дозволяють розробникам краще інтегрувати найкраще з Windows та онлайнових сервісів.

«Ми раді представити розробникам попередню бета-версію Windows 7 сьогодні на PDC 2008, – сказав Стівен Сінофські (Steven Sinofsky), старший віце-президент групи розробників Windows 7 та Windows Live. – Новий підхід до планування і розробки дозволить створити хорошу основу для наших партнерів, які вже зараз можуть приступити до вивчення і створення інноваційних рішень на базі нової версії Windows».

На додаток до Windows 7, відвідувачі PDC 2008 отримали попередній бета-реліз для розробників програми Windows Server 2008 R2. Реліз пропонує багато удосконалень для Windows Server 2008, включаючи перенесення віртуальних машин, функції економії споживання електроенергії, а також функціонал для розробників, що дозволяє створювати і розміщувати прикладні програми та сервіси майбутнього покоління.

Більше інформації про розробки для Windows 7 ви можете знайти за адресою http://www.msdn.microsoft.com/windows.

Підвищення продуктивності роботи з Office в Інтернеті

Крім того, корпорація Microsoft оголосила, що нова версія Microsoft Office включатиме прикладні веб-програми Office, які допоможуть підвищити продуктивність і якість роботи, надавши користувачам можливість отримувати доступ, створювати, редагувати, передавати і спільно працювати над документами Office на різних пристроях.

«Microsoft підтримує різноманітність стилів роботи і розуміє, що покупцям потрібний вибір і гнучкість в тому, як і де вони працюють, – сказав Стівен Елоп (Stephen Elop), президент Microsoft Business Division. – Microsoft володіє унікальними можливостями для задоволення потреб покупців. Office дає людям можливість переглядати, редагувати, передавати інформацію і працювати над документами за персональним комп’ютером, з мобільного пристрою чи в браузері».

Прикладні веб-програми Office для Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint і OneNote будуть доступні для приватних користувачів через Office Live, а для корпоративних – через хостингову підписку та за допомоги існуючих ліцензійних програм. Цей новий сервіс буде сумісний із вже знайомими браузерами, такими, як Internet Explorer, Firefox та Safari. Microsoft окремо у цьому році випустить попередню технічну версію прикладних веб-програм Office. Тим часом споживачам, які цікавляться майбутньою бета-версією, ми радимо підписатися на Microsoft Office Live Workspace за адресою http://www.workspace.officelive.com.

Сервіси Live для комфортної роботи у «хмарі»

Корпорація Microsoft продемонструвала безліч можливостей платформи Live Services, включаючи те, як розробники можуть створювати функціональні прикладні програми, які можна запропонувати понад 400 мільйонам користувачам сервісів Windows Live, зокрема Windows Live Hotmail і Windows Live Messenger. Корпорація Microsoft також підкреслила, що її платформа Live Services є засобом, за допомогою якого такі продукти, як Windows Live, Office Live і Xbox LIVE дають можливості, що виходять за межі окремого комп’ютера, мобільного пристрою або Інтернету, і що ті самі можливості зараз пропонують розробникам через платформу Live Services.

Компанія продемонструвала безліч аспектів використання Live Services, включаючи Live Mesh. Live Mesh – це сервіс для синхронізації будь-яких документів, носіїв, файлів і прикладних програм між комп’ютерами і пристроями. Сервіс доступний як відкрита бета-версія за адресою http://www.mesh.com для Windows і Windows Mobile. На PDC 2008 ті ж потужні можливості синхронізації Live Mesh вперше були відкриті для розробників у попередній технологічній версії Live Framework, що дало веб-розробникам можливість перенести свої прикладні веб-програми на комп’ютери, що працюють на базі Windows, а також надати можливість прикладним веб-програмам працювати в режимі офлайн.

Кращі з розробок в Інтернеті та Windows з використанням Visual Studio і .NET

Корпорація Microsoft донесла до розробників інформацію про те, як вона продовжує їм допомагати використовувати свої вміння для перенесення прикладних програм, які працюють в Інтернеті та на персональних комп’ютерах за допомогою недавно випущених продуктів Visual Studio 2008 та .NET Framework 3.5, а також очікуваних випусків Visual Studio 2010 та .NET Framework 4.0. Оголосивши в понеділок, що Visual Studio і .NET Framework допоможуть розробникам створювати прикладні програми для нової платформи Azure™ Services, компанія повідомила, що інновації у Visual Studio 2010 і .NET Framework 4.0 допоможуть розробникам створювати прикладні програми нового покоління для Windows 7 і скористатися новими властивостями Windows 7, наприклад, стрічковим інтерфейсом, а також інтерфейсом, що реагує на чисельні дотики. Також демонструвалися деякі інші області удосконалення Visual Studio 2010 і .NET Framework 4.0, особливо Win32, C++, ASP.NET, Silverlight і Windows Presentation Foundation.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки
 • Количество Android-смартфонов в сети «Киевстар» превысило 2 млн

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013