RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

сентябрь

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

19 сентября 2008 г

18 вересня 2008 року відбувся круглий стіл за участі Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення та громадських об’єднань у сфері надання послуг з доступу до телепрограм.

Темою для обговорення під час круглого столу була координація взаємодії державних органів регулювання у сфері телебачення і радіомовлення та провайдерів програмної послуги багатоканального мовлення.

Під час круглого столу було обговорено основні принципи, на яких будується взаємодія регулятора та професійних об’єднань учасників ринку.

Метою обговорення основних принципів взаємодії було:

Приведення до європейських норм процедури ліцензування провайдерів програмної послуги, а саме: спрощення процедури ліцензування провайдерів програмної послуги (отримання, перереєстрація, отримання дублікату ліцензії) і перехід до реєстраційного принципу.

Сприяння поширенню (спрощення процедури додавання в пакети програм) європейських програм на території України та, в свою чергу, українських програм на території європейських держав (відповідно до європейської конвенції про транскордонне телебачення, про що Президентом України був поданий на ратифікацію законопроект № 0095).

За результатами круглого столу було прийнято рішення по формуванню робочої групи для допрацювання остаточного формулювання принципів взаємодії та їх закріплення у формі проекту Положення, яке буде представлене на розгляд Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення. У склад робочої групи увійдуть представники Національної ради та громадських об’єднань у сфері надання послуг з доступу до телепрограм.

«Ми вітаємо прагнення учасників ринку до конструктивного діалого стосовно взаємодії з регулятором, - зазначає Віталій Шевченко, голова Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення. – Саме у такому прозорому галузевому діалозі і полягає європейський підхід до формування стандартів та принципів роботи галузі».

Олександр Ляхов, голова громадського об’єднання провайдерів програмної послуги «Телекомунікаційна палата України», вважає, що: «Оскільки ми є найбільшим в Україні професійним об'єднанням провайдерів телекомунікаційних послуг, для нас факт проведення такого круглого столу є важливим прецедентом розвитку галузі у напрямку європейських стандартів. Відкритий та конструктивний діалог регулятора та учасників ринку є ознакою того, що обидві сторони розуміють спільність своїх цілей - забезпечення споживача якісною послугою доступу до програм телебачення. Важливим кроком є залучення до такого діалогу саме професійних об'єднань провайдерів програмної послуги. Адже в усьому світі ринок таких послуг розвивається за активною участю таких організацій».

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки
 • Количество Android-смартфонов в сети «Киевстар» превысило 2 млн

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013